in

Kopaonik Music Week za zatvaranje ski sezone najavljuje high-end spektakl kome se niko nije nadao

Kopaonik Music Week za zatvaranje ski sezone najavljuje high-end spektakl kome se niko nije nadao

OVAJ jedinstveni događaj obeležiće susret dva velikana čija muzika traje decenijama, i koji su oblikovali muzičku scenu Balkana, ostavljajući neizbrisiv pečat u muzičkoj industriji.

Foto promo

Najuzbudljiviji trenutak za sve ljubitelje muzike konačno je stigao! Dva muzička diva, Lepa Brena i Zdravko Čolić, zatvoriće zimsku sezonu na najpoznatijoj ski destinaciji regiona – Kopaoniku, 15. i 16. marta, u okviru festivala Kopaonik Music Week u luksuznom amijentu Event Hall-u hotela GRAND!

Zdravko Čolić, sinonim za besprekoran vokal i neponovljivu harizmu, garantuje nezaboravnu noć uz najveće evergrin hitove. Sa energijom koja ne jenjava, Čolić će pokrenuti publiku i stvoriti atmosferu za pamćenje, dok će Lepa Brena, kraljica pop muzike sa najimpresivnijom muzičkom karijerom na ovim prostorima, doneti svoj nezamenljiv šarm i numere koje su postale himne mnogih generacija.

Kao i uvek, SKYMUSIC produkcija postaraće se za nastupi muzičkih velikana budu propraćeni najmodernijim video, zvučnim i svetlosnim efektima.

Ulaznice za ovaj VIP muzičko-scenski spektakl od danas su u prodaji isključivo na poziv na broj telefona +381 60 6670 318.

Svi kontigenti ulaznica su izuzetno ograničeni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije