in

Kebu preplavile emocije kada se prisetio svog venčanja, ovo niko od njega nije očekivao

Kebu preplavile emocije kada se prisetio svog venčanja, ovo niko od njega nije očekivao

DRAGAN KOJIĆ KEBA prisetio se svog venčanja sa iskrenim osmehom na licu, priznavši da je tog posebnog dana plakao od sreće.

Foto: Nikola Skenderija

U emotivnom razgovoru, Keba je podelio kako su ga tada preplavile emocije čim je ugledao svoju mladu.

-Plakao sam kao malo dete, od Sarajeva do Mostara, kada smo išli po nju. Uvek sam pričao „Ma kad ja da se ženim“, onda tetka i baba krenu da pričaju i ja kažem „Ma, beži“. To su suze koje su tad izašle i više nikad neće na taj način. To je na kraju krajeva inspiracija i za dobru pesmu – iskreno je rekao Kojić sa osmehom na licu.

Foto: Nikola Skenderija

Poznato je da Dragan Kojić Keba često nastupa u Bugarskoj, a sada je otkrio koje zemlje još posećuje.

-Često pevam u Bugarskoj i okolnim zemljama, Rumuniji, do granice Turske i Grčke. Nedavno sam snimio duet sa jednom od najvećih zvezda, Glorija u Bugarskoj i sa njenom ćerkom Simonom. Numera se zove „Pesma me u život vrati“ – istakao je Keba.

Foto: Nikola Skenderija

Podsetimo, Keba je poznat po svojoj impresivnoj muzičkoj karijeri, ali iznenadio je javnost otkrivajući poslove koje bi izabrao da se ne bavi pevanjem.

-I da se ne bavim ovom profesijom, da nisam taj što jesam, Bog me je odredio da budem to i to sam od kako znam za sebe i tako će uvek da bude. Da se ne bavim ovom profesijom, da sam doktor što sam voleo da budem, ali na neki način sam doktor za dušu što se muzike tiče ili profesor, to sam isto maštao da budem. Maštao sam da budem vozač lokomotive, voza, svašta nešto – rekao je Keba.

(GRAND)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije