in

KAD CECA ZAPEVA ZA FILM “NEDELJA”: Svi oduševljeni

Ceca Ražnatović napravila je haos na društvenim mrežama kada je izbacila delić nove pesme koju je otpevala za potrebe filma o životu legendarnog Džeja Ramadanovskog.

Foto: Miloš Nadaždin

Naslovnu numeru za film “Nedelja”, otpevala je folk diva, koja je objavila na svom Instagram profilu deo pesme sa kadrovima iz filma.

Uz to, Ceca je posvetila emotivnu poruku svojim pokojnim prijateljima i kolegama, Marini Tucaković i Džeju Ramadanovskom.

– “Sad da ti pokažem ljubav…” Znam da ste nestrpljivi i ne želim da čekate dugo. Sitno odbrojavamo… Simbolično “Za kraj” za našeg Džeja i našu Marinu. Futa i ja… – napisala je kratko Ceca.

Ovaj isečak pesme koji je Ceca objavila za svega sat vremena pogledan je više od 275.000 puta, što samo govori kakav je haos pevačica napravila i koliko su njeni fanovi dugo čekali da snimi nešto novo.

Snimak se deli nenormalnom brzinom na društvenim mrežama, a mnogi komentarišu da niko od Cece ne bi bolje izveo ovako emotivnu pesmu.

Inače, film se snimao na lokacijama Beograd (Dorćol) i u Pančevu. Prva klapa pala je 14. marta a završilo se sredinom juna prošle godine.

Džej će u ovom filmskom ostavrenju biti prikazan kao narator filma, i vodiće nas, ne samo kroz svoj život, nego i kroz život Dorćola u tom periodu. Uloge su dodeljene istaknutim glumcima: Huseinu Alijeviću, Marku Janketiću, Stefanu Vukiću, Alekseju Bjelogrliću, Alenu Selimiju, Ani Pindović, Maši Đorđević i mnogim drugim.

 

BONUS VIDEO –   SVAKO TREBA DA BUDE SVOJ | Božićni “Novosti” intervju | Dragan Kojić Keba  
 
 
 
 
 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije