in

KAD CECA ZAPEVA ZA FILM “NEDELJA”: Svi oduševljeni

Ceca Ražnatović napravila je haos na društvenim mrežama kada je izbacila delić nove pesme koju je otpevala za potrebe filma o životu legendarnog Džeja Ramadanovskog. Ubrzo se pojavi oi ceo spot.

Foto: Miloš Nadaždin

Naslovnu numeru za film “Nedelja”, otpevala je folk diva, koja je objavila na svom Instagram profilu deo pesme sa kadrovima iz filma.

Uz to, Ceca je posvetila emotivnu poruku svojim pokojnim prijateljima i kolegama, Marini Tucaković i Džeju Ramadanovskom.

– “Sad da ti pokažem ljubav…” Znam da ste nestrpljivi i ne želim da čekate dugo. Sitno odbrojavamo… Simbolično “Za kraj” za našeg Džeja i našu Marinu. Futa i ja… – napisala je kratko Ceca.

Ovaj isečak pesme koji je Ceca objavila za svega sat vremena pogledan je više od 275.000 puta, što samo govori kakav je haos pevačica napravila i koliko su njeni fanovi dugo čekali da snimi nešto novo.

Snimak se deli nenormalnom brzinom na društvenim mrežama, a mnogi komentarišu da niko od Cece ne bi bolje izveo ovako emotivnu pesmu.

– Kako je Marina Tucaković napisala pre deset godina, bio je to poziv koji se ne odbija” – rekla je najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović na pitanje kako je došlo do toga da snimi pesmu “Za kraj”, koja prati najnoviji domaći film “Nedelja”, posvećen liku i delu čuvenog folk-pevača Džeja Ramadanovskog.

Ovo je presedan u karijeri Cece Ražnatović, s obzirom na to da ova pesma nije rađena namenski niti za njen repertoar, niti album, već isključivo u svrhu promocije filma, a njen dugogodišnji prijatelj i nekadašnji saradnik Aleksandar Radulović Futa je napisao muziku i uradio aranžman za ovu pesmu, dok je tekst potpisala njegova pokojna supruga, Marina Tucaković.

Ubrzo se pojavio i ceo spot. Ceca je rekla da pesma nosi jednu duboku emociju, kakvu su imali Marina i Džej i da je sigurna da je svojim glasom to dovoljno dočarala publici koja će ovog puta dati mišeljenje, ne samo o pesmi već i o filmu.

– Radi se o pesmi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, prepuna emocije, tuge i bola. Baš kao što je to bio slučaj sa većinom Marininh pesama, ali i Džejovih. Možda će ovo biti prvi put u mojoj karijeri, da pevam pesmu koja nema nikakve sličnosti sa mojim privatnim životom, jer kao što je poznato gotovo sve pesme Marina je napisala po dešavanjima iz mog života – objasnila je Ceca.

Inače, film se snimao na lokacijama Beograd (Dorćol) i u Pančevu. Prva klapa pala je 14. marta a završilo se sredinom juna prošle godine.

Džej će u ovom filmskom ostvarenju biti prikazan kao narator filma, i vodiće nas, ne samo kroz svoj život, nego i kroz život Dorćola u tom periodu. Uloge su dodeljene istaknutim glumcima: Huseinu Alijeviću, Marku Janketiću, Stefanu Vukiću, Alekseju Bjelogrliću, Alenu Selimiju, Ani Pindović, Maši Đorđević i mnogim drugim.

 

BONUS VIDEO –   SVAKO TREBA DA BUDE SVOJ | Božićni “Novosti” intervju | Dragan Kojić Keba  
 
 
 
 
 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije