in

Imao dva braka i sa trećom sina

Prva velika ljubav pevača Hajrudina Harija Varešanovića dogodila se kad je on imao 19. godina sa njegovom suprugom Aidom.Par je na vernost pristao u užem krugu, bez medijske pratnje 1983.godine. Hari i Aida su dve godine dobili ćerku Nađu. Kako je sam izjavio, Hari se tada osećao suviše mlado i nespremno da bude otac. 

Deceniju kasnije, rodio se i sin Damir,1994. godine. Međutim, pevač je dobio 1992. godine vanbračnog sina Maka, za kog je saznao kasnije u životu. To je bio sa razlog više da se  brak sa Aidom poljulja. 

Foto: ATA images

 

Pevač je jednom prilikom izjavio da je svoju drugu suprugu Jasminku upoznao još 1994. godine, te da je tek tada shvatio šta je to prava ljubav.

U intervjuu koji je dao za “Puls”, sada već davne 2006. godine, pevač je otvoreno govorio o prirodi svog prvog braka sa Aidom.

– U muziku sam ušao zbog muzike, a ne zbog stvari koje prate muziku. Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasao žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku, i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali retko. Uvek joj kažem: “Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe”. Ja sam već sa 20 godina bio definisan kao muzičar i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi i prevazići. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog dece – istakao je tada Hari, priznajući da već deceniju živeo na relaciji Sarajevo-Minhen zbog Jasminke sa kojom je kasnije stupio u brak (2010. godine), nakon što se razveo od Aide.

BONUS GALERIJA: Momčilo Bajagić Bajaga – retrospektiva karijere

“>

Foto: V. Danilov

Foto: V. Danilov