in

Glavni krivac za razvod Lečića i Nine?

Glavni krivac za razvod Lečića i Nine?

Repriza serije “Greh njene majke” na male ekrane vratila je glumicu Mariju Vicković, koju publika češće može da vidi u pozorišnim predstavama, nego u televizijskim i filmskim ostvarenjima.

Foto: Jutjub printskrin/Zona Zamfirova

 

 

Prošle godine zasmejavala nas je u humorističkoj seriji “Radio-Mileva“, gde glumi smušenu profesorku Nataliju, ćerku glavne junakinje, a Marijinu karijeru pratimo još od 2002. godine kada se pojavila u “Zoni Zamfirovoj“.

Sa 25 godina odigrala je glavnu ulogu u filmu “Pogled s Ajfelovog tornja“, u kome joj je partner bio Bane Trifunović.

Ipak, mnogi se filma više sećaju po “hemiji“ koja je postojala između njenog lika i doktora, koga je igrao poznati muzičar Darko Rundek.To je, kasnije, bio povod za naslove tipa “Marija očarala Rundeka“.

 

 

O emotivnom životu lepe Podgoričanke, rođene 1980. godine, ne zna se praktično ništa. Pre neku godinu označena je kao glavni krivac za razvod Branislava Lečića i Nine Radulović. Povod za glasine bile su njihove fotografije nastale u Australiji, gde su bili na turneji sa pozorišnom predstavom.

– Svi imamo društvene mreže, pa se na osnovu raznih fotki provuku razne priče. To je nešto što vas prati, bilo kakvo negiranje je trošenje moje energije koju koristim na druge stvari – kratko je tim povodom poručila Marija.

 

 

Na pitanje šta čini njenu svakodnevicu nedavno je za “Hello” izjavila:

– Idem u teretanu, radim kundalini-jogu, prija mi da se prošetam šumom, pa i da meditiram u prirodi. Kad god mogu viđam se sa prijateljima. Volim da se uspavam uz knjigu, a tu je i moja kuca Lucieta, Lu. Ime je dobila po liku iz predstave koju sam najduže igrala “Ribarske svađe“.

BONUS GALERIJA: Slike iz privatnog albuma – Jelica Sretenović 

“>

Foto: Arhiva TV Novosti

Foto: Arhiva TV Novosti