in

Gde je danas voditeljka “Najslabije karike”?

Ova simpatična voditelja proslavila se nakon kviza “Najslabija karika” u kojem je, onako kako to radi njena starija koleginica u Velikoj Britaniji, bila veoma oštra prema takmičarima, zbog čega su mišljenja o njoj bila veoma podeljena.

Foto: Jutjub printskrin/BK Kvizovi

 

 

Neki gledaoci obožavali su je zbog duhovitih opaski, dok nije bilo ni malo onih koji su je osuđivali i smatrali da bi mogla da bude malo blaža prema učesnicima.

Sandra je, nakon što se ugasila televizija na kojoj je emitovana “Najslabija karika”, kratko vodila emisiju “Paparaco lov”, a i danas radi u medijima, ali ne ispred kamere, već je novinar jednog poznatog portala.

Sandra se sa radošću se priseća momenata kada je vodila popularan kviz.

– Umem da budem brza i britka na jeziku, što je i bio jedan od uslova za voditelja “Karike”. Privatno nisam ozbiljna i stroga kao u kvizu, pa je to bio deo koji je trebalo “vežbati”… Nije bilo toliko teško napraviti otklon u tom smislu, kada posao koji ste prihvatili pojmite na pravi način i potrudite se da ga uradite najbolje što možete u datom trenutku. Bilo je zanimljivo posmatrati reakcije takmičara na snimanjima. Mi smo se u pauzama često šalili, oni se taman opuste, kamere se upale, ja se uozbiljim, postavim nezgodno pitanje, a oni se zbune. Često su umeli da kažu: “Šta ti je ženo, taman smo mislili da smo te smekšali i nasmejali, a ti opet po starom” – izjavila je jednom prilikom.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici – budimo “na ti”.

Nova dimenzija novosti, vaš “Nportal.rs”.