in

Fara živi daleko od ovih prostora, a evo kako danas izgleda (FOTO)

Fara živi daleko od ovih prostora, a evo kako danas izgleda (FOTO)

LEPA BRENA jako je vezana za sestru Faketu, koju odmilja zovu Fara, a koja živi daleko od ovih prostora.

Foto: Instagram/lepabrenaa

Fara se sa porodicom skućila u dalekoj Kanadi, a često provodi vreme sa sestrom na putovanjima širom sveta.

Foto: Instagram

Simpatična Fara se druži sa pevačicama, koje je mahom upoznala preko sestre, a na društvenim mrežama s vremena na vreme podeli pokoju fotografiju.

Fara sa mužem Zoranom ima dve ćerke.

Lepa Brena je svojevremeno ispričala da je ostala željna sestre, sa kojom je tek pre par godina, posle dužeg perioda, otišla u rodno Brčko.

Foto: Printskrin/Instagram

 Što se tiče Brčkog, stigla je moja sestra koja je posle 28 godina došla na duži period. Za mene je to veoma emotivna situacija zato što sam ostala željna seste i njene dece i unučića. Razdvojile smo se na silu tokom rata 1994. godine. Pokušavamo sada da nadoknadimo i provedemo što više vremena zajedno. Od svih tih destinacija otišli smo u Brčko, došao je i moj rođeni brat Faruk. Otišli smo na groblje kod naših roditelja i posle toga smo obišli nekolio mesta koja najviše volimo. Kada sam se slikala pored Save, setila sam se da sam sa 11, 12 godina preplivavala tu Savu i da je to preplivavanje mnogo opasno zbog brojnih virova, ali sreća moja da roditelji nisu znali jer ne znam kako bih preživela da moja deca sad odu i preplivavaju tu reku koja izgleda mirna, ali veoma opasna – govorila je Brena tada.

(BLIC)

BONUS VIDEO:

POSVEĆENOST JE KLjUČ USPEHA | Božićni “Novosti” intervju | Viki Miljković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije