in

Emotivna ispovest Seke Aleksić -“Nadam se proširenju porodice

Emotivna ispovest Seke Aleksić -“Nadam se proširenju porodice

POSLE duge i uporne borbe za potomstvo, Seka Aleksić se ne krije koliko danas uživa kao majka dečaka Jakova i Jovana koji su njen ceo svet.

Foto: Instagram

Pevačica je sada nikad iskrenije govorila o svojoj porodici, ali i željama za proširenjem. Seka ne krije da je zbog sreće svoje dece spremna na sve, ali i da priželjkuje da sledeći put dobije devojčicu.

– Kada postanete mama, život vam se toliko promeni, jednostavno gledate drugačije i pozitivnije na sve stvari oko vas. Trudite se da se družite samo sa ljudima koji vam prenose pozitivnu energiju, barem je tako bilo u mom slučaju. Bilo mi je teško da dođem do potomstva. Sada je, hvala Bogu, situacija totalno drugačija i uživam kao majka dva dečaka. Nadam se da ću uskoro proširiti svoju porodicu – ispričala je Seka.

Istakla je koje su, po njenom mišljenju, ključne osobine jedne majke.

– Po mom mišljenju, svaka majka mora da poseduje ljubav i nesebično davanje, odatle sve kreće. Trudim se da svojoj porodici pružim bezrezervnu ljubav, mislim da je to divna stvar koju jedna majka da pruži svojoj porodici. Zbog svoje dece bih sve žrtvovala, za njih živim, za njih dišem, oni su mi nešto najsvetije. Svakako da izazova u roditeljstvu ima mnogo, uvek se trudim da budem prisutna u svakoj situaciji kada je reč o odrastanju moje dece – istakla je pevačica.

Aleksićeva je nedavno ispričala za domaće medije kako se nada proširenju, te da bi i njen Jakov želeo da dobije sestru, kojoj će ime biti Sofija.

(Stori)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije