in

Dragana Mirković sa suzama otvorila drugi koncert u Beogradu (FOTO)

Dragana Mirković sa suzama otvorila drugi koncert u Beogradu (FOTO)

FOLK ZVEZDA Dragana Mirković nakon prvog spektakularnog koncerta u Areni večeras nastavlja sa svojom publikom u prestonici da slavi jubilej od četiri decenije postojanja na muzičkoj sceni.

Foto: Novosti

Vidno emotivna, sa setom muzička zvezda na početku muzičkog spektakla emotivno se obratila svojoj publici u prepunoj Štark areni.

-Mili moji, hvala vam za svu podršku i snagu koju mi dajete tokom ove 4 decenije moje karijere. Sa vama je sve uvek bilo lakše i hvala vam što večeras sa mnom slavite veliki jubilej i što ste sa mnom tu. Ovaj koncert ućiće u istoriju kada govorimo o mojim koncertnim aktivnostima, jer će biti svakako moj poslednji koncert u beogradskoj arena koji ću održati – istakla je Dragana na početku drugog koncerta.

Foto: Novosti

 

Kao što je poručila da je ovo poslednji koncert koji će održati u Areni, publika je bila svesna da svedoči istorijskom trenutku. Svi su se stopili u jedno, stvarajući jedinstvenu atmosferu koja je bila teško opisati rečima.

Dragana je bila u svom elementu, prenoseći svoju strast i ljubav prema muzici direktno u srca svih prisutnih. Njena muzika će nastaviti da živi i inspiriše ljude širom sveta, a večerasnji koncert će biti zauvek upamćen kao jedan od najemotivnijih trenutaka u istoriji Beogradske Arene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije