in

Darko Lazić definitivno nasledio očeve gene

Darko Lazić definitivno nasledio očeve gene

Darko uživa već duže vreme u ljubavi sa svojom izabranicom Katarinom, a njih dvoje često objavljuju zajedničke slike i snimke na društvenim mrežama, a sada je njegova lepša polovina objavila video koji je mnoge nasmejao.

Foto: Privatna arhiva

Inače, Darkov otac, Milan Lazić, koji je preminuo od posledica operacije želuca, bio je poznati harmonikaš. Iako ga je on uveo muzičke vode, nikad mu nije dao da svira harmoniku, već samo da peva.

Foto: ATA images

-Inače sam voleo da sviram harmoniku, ali on mi nikad nije dao. „Ti ćeš da pevaš“, tako mi je rekao. I tako sam počeo – priznao je Lazić jednom prilikom.

Foto: Printskrin Instagram/katarinalazic_24

Podsetimo, Darko je nedavno objavio novi duet sa mlađom koleginicom Marinom Perezović Zerom, čiji spoj je zaista nesvakidašnji.

Naime, oni su snimili duetsku pesmu „Prezime“ ,a pored jakog teksta, mnoge je privukao i spot gde su pevač i hip-hoperka pokazali holivudsko umeće, pa su svojim ulogama dočarali zanimljive scene. Vatra, staklene flaše, pozitivna energija samo su deo ove ekranizacije. Pored toga, kostimi su takođe doprineli da sve izgleda scenski, pa ne sumnjamo da je za ovaj materijal ukupno izdvojeno nekoliko desetina hiljada evra.

BONUS VIDEO:

POSVEĆENOST JE KLjUČ USPEHA | Božićni “Novosti” intervju | Viki Miljković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije