in

Ceca Ražnatović “srušila” sve rekorde (FOTO/VIDEO)

Ceca Ražnatović “srušila” sve rekorde (FOTO/VIDEO)

NAJVEĆA balkanska estradno-muzička folk zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, sinoć je u okviru svoje evropske turneje “The Best Off” održala veliki i spektakularni konert u Šapcu – u hali sportova “Zorka”.

Foto: Novosti

Na nastup je došla vidno raspoložena u svom stilu, a atmosfera, samo kakvu Ceca zna da napravi, bila je uzavrela. Svetlanu je u Šapcu čekalo mnogo hiljada ljudi, ne bi li videli svoju muzičku kraljicu i uživali u njenim hitovima.

Foto: Novosti

U haljini u boji kože, sa izrazitim šlicem, Ceca je sve vreme igrala na sceni, ne skidajući osmeh sa lica. Koncert je započela pesmom “Zaboravi”, a folk diva je fanove podsetila na njene velike hitove kao što su “Ja još spavam u tvojoj majici”, “Kad bi bio ranjen”, “Zlato srećan put”, “Gore od ljubavi”, “Pile” i mnogi drugi.

Foto: Novosti

Hala u kojoj pevala bila je popunjena do poslednjeg mesta. Skoro više od tri sata, koliko je trajao koncert, se pozdravila sa fanovima koji su skandirali njeno ime i pozdravili su je ogromnim aplauzom, te nema sumnje da su se Cecini fanovi dobro proveli i da će ovaj koncert dugo pamtiti.

Foto: Novosti

U nastavku, u videu ispod pogedajte atmosferu sa koncerta:

 

BONUS VIDEO:

POKREĆU ME NEPREDVIĐENE SITUACIJE | “Novosti” intervju | Miloš Radenković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije