in

Ceca Ražnatović pakuje kofere za letovanje u luksuznom objektu od 400 kvadrata

PEVAČICA Svetlana Ceca Ražnatović će posle brojnih koncerata koje je imala na domaćem terenu i u regionu da ode na zasluženu pauzu i to u svoju vilu pored mora na Kipru.

Foto: Printskrin Jutjub/ATA images

Folk zvezda otputovaće uskoro sa ćerkom Anastasijom Ražnatović i sinom Veljkom na zajednički odmor na Kipar, kao što su to tradicionalno radili dok su oni bili klinci.

– Ceca na Kipru uvek uživa, a tokom godina dosta je ulagala u svoju vilu kako bi imala sve što je potrebno za kavlitetan odmor. Tamo je po ceo dan na bazenu ili na plažama, a kad napuni baterije vraća se nazad, kao top spremna za poslovne obaveze – rekao je izvor.

Kuća od 400 kvadrata se nalazi odmah uz obalu mora u Aja Napi, a u dvorištu se nalazi ogromni bazen. Pevačica je svojevremeno otkrila da je nekretninu u kojoj ima šest spavaćih soba i bazen u dvorištu kupila preko prijatelja, a sada planira da je renovira i napravi još jedan sprat.

– Želela sam nešto egzotično, lepo i da bude na samoj obali. Moj prijatelj Fotos mi je doneo fotografije ove moje vile i ja sam znala da je to to. Odmah sam podigla kredit. Da, kuću sam kupila na kredit, koji, normalno, mesečno otplaćujem – poručila je Ceca jednom prilikom.

Pevačica godinama odlazi u ovu ostrvsku zemlju, jako je zavolela tamošnji ambijent i stekla prijateljstva, a i njena deca su se tamo školovala.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije