in

Biković će imati mnogo drugih ponuda

Biković će imati mnogo drugih ponuda

PORTPAROL Kremlja Dmitrij Peskov uveren je da će srpski glumac Miloš Biković, nakon odluke američkog TV kanala HBO da raskine ugovor sa njim za snimanje u trećoj sezoni serije „Beli lotos“, imati mnogo drugih interesantnih uloga.

Foto: ATA images

„Siguran sam da će on imati mnogo drugih zanimljivih ponuda“, rekao je Peskov.

Pritom je dodao da je, kada je u pitanju HBO, reč o „privatnoj kompaniji koja bira koga će da angažuje“.

Peskov nije želeo detaljnije da komentariše, rekavši da ta tema nije pitanje Kremlja.

Podsetimo, srpski glimac Miloš Biković, popularan i u Rusiji, neće igrati u trećoj sezoni serije „Beli lotos“ američke TV HBO iz razloga koji, kako je rekao, prevazilaze okvire umetnosti.

Naime, ukrajinsko Ministarstvo spoljnih poslova reagovalo je na vest da će Biković igrati u trećoj sezoni HBO serije „Beli lotos“, neosnovano optužujući srpskog glumca da “podržava genocid i krši međunarodno pravo“.

Tu objavu prati montirani snimak Bikovića u kojem se prepliću njegove filmske uloge i replike iz scenarija sa njegovim izjavama o Rusiji, ali i nagrade koje je dobio od Moskve i Srbije.

Kako je ranije saopšteno, iako između produkcijske kuće HBO i Bikovića neće doći do saradnje u trećoj sezoni serije „Beli Lotos”, on će biti u potpunosti isplaćen kao da je i igrao u njoj. Biković će, kako je rekao, taj novac dati u humanitarne svrhe.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije