in

Ana Sević nova voditeljka “Zvezda Granda” (FOTO/VIDEO)

Ana Sević nova voditeljka “Zvezda Granda” (FOTO/VIDEO)

ANA SEVIĆ zameniće voditeljku Sanju Kužet u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”.

Foto: ATA images

Ana je istakla da poziv koji je dobila od Grand produkcije i Saše Popovića nije mogla da odbije, s obzirom na to da je potekla iz ovog takmičenja i da je i sama bila voditelja emisije “Zvezde Granda”.

Foto: ATA images

– Osećaj je divan, imam osećaj kao da sam juče bila ovde. Ja ovu scenu voli, osećam se kao kod svoje kuće. To je bio poziv koji se ne odbija, nisam planirala da se vratim još uvek. Saša me je pozvao, rekao kako stoje stvari i ja sam prihvatila. Grand je moja druga kuća, takmičila sam se u Zvezdama Granda, vodila sam ih, 7 godina sam bila kao voditelj, Grand je bio prekretnica u mom životu. Ovde sam gde jesam i zadovoljna sam – rekla je Ana i dodala:

Foto: ATA images

– Suprug je bio oduševljen, emotivan, on voli da sam ja na sceni, voli da sam ja u medijima. Ovo je za mene zadovoljstvo, a ne samo posao. On zna koliko će ovo meni značiti, nas dvoje smo tim, sve se dobro kombinujemo. Nikome ništa neće faliti – rekla je ona.

Ana je rekla da ima pozitivnu tremu, a da će se potruditi da takmičarima bude podrška.

Ja uvek imam pozitivnu tremu, i kada sam se takmičila uvek sam jedva čekala da izađem na scenu. Uhodaćemo se svi zajedno i sigurna sam da ćemo svi uživati. Toliko se saosećam sa svim takmičarima, možda nekad i previše. Kada sam treće dete rodila, plačem non stop. Trudiću se da im olakšam sve što mogu – završava Ana.

Foto: ATA images

Kompletan intervju sa Anom pogledajte u videu ispod:

 

BONUS VIDEO:

ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | “Novosti” intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije