in

Aleksandar Sofronijević obezbedio sve članove orkestra, jednu stvar sebi zamera

Aleksandar Sofronijević obezbedio sve članove orkestra, jednu stvar sebi zamera

ALEKSANDAR SOFRONIJEVIĆ danas je jedan od najuspešnijih harmonikaša na estradi i to zahvaljujući svom trudu, radu i odricanju, ali i „Grand produkciji“ koja mu je na početku karijere pružila mogućnost da pokaže svoj talenat.

Foto: Kan i Lingus

Sofra ne krije koliko mu je Grand pomogao da stekne popularnost i postane uspešan muzičar, niti to da su uz njega napradovali i njegovi članovi orkestra.

Foto: Novosti

-Dobio sam sve ono o čemu sam maštao, uspeo sam sebi da priuštim stan, uspeo sam da moje kolege iz orkestra obezbedim i da budu zadovoljni sa svojim honorarima. Mnogo sam ljudi povukao sa sobom i uzeo njihove sudbinu u svoje ruke, što je velika odgovornost. Grand mi je dao vidljivost i popularnost, mogućnost da se pokažem, da nisam bio dobar tamo, bilo bi ‘hvala lepo i doviđenja’. Kod Saše Popovića nema sivo, samo crno i belo, a ja sam pratio sve što je potrebno, krao zanat od Žike Jakšića i njega i mnogo sam naučio i hvala im puno na poverenju- istakao je Sofronijević i dotakao se toga što je posle mnogo godina rada u „Grandu“ odlučio da prati svoj muzički put.

Foto: Novosti

Kao razlog da otvori studio i svoju produkcijsku kuću Sofra navodi svoj san iz detinjstva, a sad je otkrio i u kakvim odnosima ostao sa čelnicima „Granda“.

-Posle toliko godina došlo je vreme da započnem neku svoju muzičku priču, lepo smo se pozdravili, ostali smo dobri prijatelji i u dobrim odnosima. I dan danas se čujemo, viđamo i dalje se konstatujem sa njima kad mi nešto nije jasno. Sve je to normalno, život mora da ide dalje, ali sam srećan što sam imao mogućnost da budem uz te ljude, da učim i da mi daju priliku da radim sve što sam radio-rekao je Aleksandar.

Foto: Instagram/ sofronacc

Zahvaljujući Grandu i svom talentu je dobio prepoznatljivost i izgradio svoj brend, a sad je otkrio i šta mu je popularnost oduzela.

-Oduzela je mnogo, strahovito mnogo vremena za neko druženje, za porodicu. Ja sam vrlo malo išao za Kraljevo, malo sam bio uz svoju porodicu, sestru, roditelje, prijatelje, rođake. Mnogo toga sam lično žrtvovao da budem stalno pristutan i dostupan za bilo kakve poslove, projekte i ljude koji su me zvali da radim. Ja sam tada sve prihvatao i radio bolje nego što je potrebno, a za to treba mnogo energije, vremena i odricanja, tako da sam mnogo toga ostavio po strani zarad karijere. Ne kažem da se kajem, ne želim da se kajem, ali mi je žao, možda sam mogao drugačije da organizujem vreme. Preterivao sam svakako, ali bez toga ne bih bio danas gde jesam- zaključio je Sofra.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

POSVEĆENOST JE KLjUČ USPEHA | Božićni “Novosti” intervju | Viki Miljković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije