in

Zbog jednog poziva Džej je u emisiji ronio suze: Pevač nije mogao da se obuzda, a za sve je bila kriva jedna žena (VIDEO)

U emisiji “Rada sam” legendarni Džej Ramadanovski nije mogao da zadrži suze zbog upućenih reči.

Naime, reči koje mu je gledateljka uputila su ga jako ganule.

– Marija, budi ponosna na svog oca, budi srećna što imaš takvog oca. Svako voli svog roditelja, ali on je izuzetan – izmamila je gledateljka osmeh Mariji, a potom rasplakala Džeja – do te mere, da nije mogao da zaustavi suze.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Dragi moj Džej, ti si naša legenda. Od pesme ‘Zar ja da ti brišem suze’, pa do svega ovoga danas. Pored tebe smo plakali, pored tebe smo igrali. Pored tebe smo živeli. Ti si legenda koja nikada neće nestati. Svako neka piše šta hoće, ali ti si zapisan za sva vremena u mnogim srcima. Budi srećan što si se rodio. Ja sam srećna što te imamo. Ti imaš dušu, ti imaš srce. Mi imamo dosta dobrih pevača, ali ne zna svako da iznese dušom pesmu i stih… – glasile su reči gledateljke upućene Džeju, a pevač nije uspeo da sakrije suze, koje su lile niz njegovo lice.

Foto: Printscreen You Tube

 


– Rasplaka me, ženska glavo – bilo je sve što je uspeo da izusti Džej, koji joj je potom uživo otpevao omiljenu pesmu.

Podsetimo, Džej Ramadanovski je preminuo 6. decembra 2020. godine i to mlad, u 56. godini života. Poslednje dane je proveo na Dorćolu i iznajmljenom stanu u kojem je živeo, kako je otkrio njegov najbolji prijatelj, biznismen Miodrag Mića Sovtić.

 Otkriveni detalji filma "Nedelja": "Džejov život je toliko zanimljiv da smo imali mnogo materijala"
Kultura

Danas je održana promocija filma “Nedelja” za novinare, a tom prilikom su o ovom ostvarenju govorili producent, scenarista i reditelj.

sledeća vest