in

Zavirite na gala slavlje Filipa Cara: Sinoć je cela Crikvenica bila na nogama, a ponosni tata je pripremio i iznenađenje za sve goste

Zavirite na gala slavlje Filipa Cara: Sinoć je cela Crikvenica bila na nogama, a ponosni tata je pripremio i iznenađenje za sve goste
Bivši rijaliti učesnik, Filip Car, sinoć je, povodom rođenja ćerke Leone, u svojoj rodnoj Crikvenici organizovao veliku proslavu.

Pre tri dana se porodila Aleksandra Nikolić, pobednica “Zaduge 6”, te su ona i Filip Car prvi put postali roditelji i to preslatke devojčice, kojoj su dali ime Leona.

Aleksandra se i dalje nalazi u bolnici sa bebom, gde će provesti još nekoliko dana, a ponosni otac je sinoć organizovao gala slavlje povodom rođenja naslednice. Fešta je bila u Crikvenici, odakle je i popularni učesnik rijalitija.

Filip Car je okupio najbliže, a slavlje u lokalnom restoranu je trajalo do jutra. U jednom momentu su svi gosti izašli ispred kako bi videli vatromet koji je ponosni otac pripremio.


Car je na svom Instagram profilu podelio detalje slavlja, dok je u pozadini storija stavio pesmu “Ti si ćero tatin sin”.


Tekst pomenute pesme glasi:

Ja imam ćerku a mnogi sina

oni se hvale, hvale pred svima

al’ moja ćerka lepa i fina

zavest će svakog njihovog sina

Ref.

Ti si ćerko tatin sin

na sudbinu se ne žalim

ti si ćerko tatin sin

sa tobom se ponosimUživa na majčinim grudima! Aleksandra podelila emotivnu sliku sa ćerkicom, svi primetili jednu stvar (FOTO)
Rijaliti

Nikolićeva je na svom profilu podelila fotografiju i pokazala kako provodi vreme sa naslednicom Leonom.

sledeća vest