in

“Zamisli ideš bratu da kupiš sanduk”: Janjuš skrhan bolom progovorio o tragičnom gubitku, zavladao muk zbog njegovih reči: “Moram da nastavim da živim sa tugom!”

Janjuš je ispričao da mu je bilo mnogo teško kada je u studiju, pre nego što se vratio na imanje u Šimanovcima, pričao o svom pokojnom bratu.

Marko Janjušević Janjuš vratio se sinoć u “Elitu” nakon što je sahranio svog brata Mihaila, koji se obesio u iznajmljenom stanu u kojem je živeo. 

Janjušević se sa ukućanima podelio kako se oseća nakon sve, a oni su ostali nemi na reči bivšeg košarkaša. 

Foto: Youtube printscreen

 

– Kad su mi to rekli, to je nešto najgore što može da ti se desi u životu. Zamisli ideš da kupiš bratu sanduk i da kupiš da obučeš brata da ga sahraniš…Razumeš?! Sahranjuješ brata, 27 godina, to je ono – rekao je Janjuš.

– To je strašno – rekao je Pablo.

Foto: Youtube printscreen

 


– Lep kao slika. U studiju mi je baš bilo teško, jedva sam progovorio rečenicu, nikada nisam pričao o tome, eto, prvi put noćas. Moram da nastavim da živim, s bolom, s bolom, s tugom, s tugom… Ena je bila isto tu, ta dva tri dana, tu smo pozavršavali. Užas, šta da ti ja pričam. To mogu da razumeju ljudi koji su daleko bilo to doživeli i znaju kako je to i šta je… Pravo da ti kažem, zaspim noću negde oko dva, tri, probudim se oko šest ujutru i nema šanse da mogu da spavam. I onda uzmem telefon, drndam do deset dok se nešto ne počne dešavati i tako svaki dan. Kad te pita neko: “Šta bi voleo da ti se desi?”, a to je da te niko ne pozove na kapiju, da te ne pozovu i da ti ne kažu – rekao je Janjuš.

 "Zbog "blatnjače" na Dedinju smo upali u dugove!" Snežana Đurišić o teškim momentima u životu: "Ovde sam mnogo plakala"
Estrada

Snežana Đurišić je ispričala kako je na samom početku izgledao njen zajednički život sa pokojnim mužem, ali i o nekretninama zbog kojih su upali u dugove.

sledeća vest