in

“Volela bih da mi dete bude uspomena na njega”: Miljana Kulić otvorila dušu o odnosu sa Zolom, pa oplela po Ivanu: Jelena ga ne podržava

Rijaliti učesnica Mljana Kulić sinoć je u “Šiša baru” prokomentarisala aktuelne teme u “Eliti”.

Na prvom mestu, voditelj je pitao Miljanu da prokomentariše njen odnos sa bivšim dečkom, Lazarom Čolićem Zolom, koji je diskvalifikovan zbog napuštanja rijalitija.

Foto: Printscreen

 

Budio je najgore reakcije u meni, polivam ga do besvesti, sedi trpi i ćuti, ode u zatvor, pa dođe, posle se ponaša katastrofalno… Zna kako dišem i radi stvari koje bi me povređivale – rekla je Miljana i otkrila da smatra da je Čolić hteo da joj vidi leđa:

Pokušavao je mene da diskvalifikuje, sva sreća pa sam sela sama sa sobom i razmislila. Ukoliko se ispostavi da sam trudna, cilj mi je bio da tražim apartman. On me je ubedio da zbog našeg boljeg sutra mora da ode da uradi neke stvari za nas. Zna da sam jedva preživela, i ako je u stanju da zarad nekog višeg cilja nekome pravi dete, šta onda to  govori o njemu? Sebi sam rekla da je i Aniti to uradio, pa i onoj Ini iz Beča. Šta ja da mislim o tom čoveku onda?

Kulićeva kaže da je pomislila da se zaista promenio.

Foto: Printscreen

 


Znaš da sam prestala da kockam, to je bio naš porok. Mislila sam da se promenio, promenio je neke stvari. Radili smo na bebi. Bila sam na Ostrogu, ispovedala sam se… Svaka kiretaža mi je jako pala. Znam da će se svi pobuniti: “Kako drugo dete bez oca?” i slično, ali on je bio najveća ljubav u mom životu, mladost mi je prošla sa njim. Htela sam da ga zaboravim, nisam uspela. Volela bih da mi dete bude uspomena na njega – rekla je ona i otkrila zbog čega misli da je trudna:

Foto: Printscreen

 


Kasni mi već par dana, meni nikada ne kasni. Jedem hranu koju nisam htela. Odlučila sam da ću roditi dete, to želim i apsolutno me niko neće naterati na kiretažu, ako se ispotavi da sam trudna. Volela sam ga i volim ga i dalje, jednostavno, to je tako. Bila sam sigurna u njega, ne mogu protiv sebe.

Miljana je otkrila i šta misli o Jeleni, izabranici oca njenog sina, Ivana Marinkovića.

Jelena je fina, ne osećam animozitet sa njene strane, sa njegove osećam i te kako. Na sve moguće načine je hteo da prekine odnos sa Željkom. Jako je bio lepo prihvaćen u našoj kući. Napisao je mojoj majci: “Sram te bilo velika bako, dete ti dva dana ima us*ane gaće” – rekla je Miljana:

Brigo moja pređi na druga, mislim da ga Jelena ne podržava u tome. Mislim da je i te kako bolja osoba od njega, ali ne znam šta će sa takvim dečkom.

 Predviđali su joj visok plasman: Evo ko je napustio "Elitu", podrška joj totalno zakazala
Estrada

Sinoć se održala emisija “Izbacivanje” , a za ostanak u rijalitiju borili su se Anita Stanojlović, Nikola Lakić i Marijana Špirić.

sledeća vest