in

(VIDEO) “Zadaviću te”: Anđela Šparavalo iznela šokantne detalje o ujaku: “Uzeo je omču i krenuo da se ubije”

Dok su Bojana Pavlović i Anđela ležale na krevetu, Šparavalo se otvorila i otkrila kako sa svojim ujakom nije u najboljem odnosu.

Anđela je bez dlake na jeziku skoro sve ispričala Bojani.

– Dok sam radila na recepciji, kupovala sam baki i deki lekove, jer roditelji nisu imali toliko para da o sve to plate. Došla sam da deki spremim čorbicu, a ujak je rekao: ”Šta glumiš ovde? Crveni Krst?” On mene nikada nije voleo. Tokom odrastanja sam se igrala sa sestrom u pesku i ja joj dala onako pesak da se igra, i one me pogleda ona i kaže mi: “Jel si ti normalna, sada ću da te zadavim”. Krenuo je da me udari, a otac i stric su krenuli da me zaštite. Da se vratim na priču o čorbici, ujak mi je zvocao jer sam šlogiranom deki, koji je bio jako loše kuvala čorbicu. Bacio je onu čorbicu na njega, a on onako iznemogao, nije znao šta će. Znaš kakav je bio?! Ta čorbica je vruća bila, ispekla ga je. Ja sam terala baku da ga prijavimo, ali je on završio svakako u zatvoru. Zato je moja majka protiv droge, jer se on baš… Ti ne znaš sa njim šta će se desiti. Jednom je uzeo omču i uzeo stolicu i pretio babi. On nikada nije radio, on sve njihovo troši i samo rasprodaje, oni sada i kuću hoće da prodaju. Ujak je dva puta bio na lečenju od narkomanije, ali nije mogao da se izleči – kazala je Anđela.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Je l’ on živi sa dedom? – upitala je Bojana.

– Da – kazala je Anđela."Ušao sam u stan u kom se to desilo": Janjuš prvi put o razlozima samoubistva svog brata
Estrada

Marko Janjušević Janjuš pre dve noći vratio se u “Elitu 7” i rijaliti učesnicima saopštio razlog svog odsustva. On je progovorio i o samoubistvu koje je izvršio njegov brat Mihailo, ali prvi put o razlozima zbog kojih se to desilo.

sledeća vest