in

(VIDEO) Blam! Sestra Aneli Ahmić predstavila “stan na dan” kao svoj: Besramno obmanula javnost, pljušte dokazi

(VIDEO) Blam! Sestra Aneli Ahmić predstavila “stan na dan” kao svoj: Besramno obmanula javnost, pljušte dokazi
Na društvenoj mreži TikTok osvanuo je snimak u kojem se tvrdi da je sestra Aneli Ahmić stan koji se nalazi na sajtu za iznajmiljivanje predstavila kao svoj!

Sita Ahmić juče je javnosti pokazala gde, navodno, stanuje sa decom.

Ona je predstavila luksuznu nekretninu u Sarajevu kao svoju, a pokazala je svaki ćošak, igračke, ali i obuću i garderobu.

Međutim, osvanuli su snimci na TikTok-u koji, navodno, dokazuju da je Sita obmanula javnost, budući da se stan nalazi na sajtu za iznajmljivanje, a njegova cena iznosi 1.535 evra mesečno.

Komentari na račun Ahmićeve samo se nižu, a razume se, većina njih je negativna.

“Videlo se da je iznajmljen stan za intervju”, “Njen stan, a prazan”, “Ovo je iznajmljen stan na dan”, “Tačno se vidi da nije njen stan, ne zna gde je šta”, “Zašto nije otvorila nijedan orman?”

Podsetimo, Asmin Durdžić, bivši partner učesnice “Elite 7” oglasio se za za naš medij nakon što je na televiziji emitovan prilog Site Ahmić i navodnog stana u kojem živi.

– Stan je poluprazan zato što deca i Sita ne žive u njemu, tu je samo pozvala reportere kako bi se prikazalo da imaju. To nije njena nekretnina! Neka objavi papire kao dokaz da je vlasnik stana – rekao je Durdžić za Informer.Suzana Mančić imala operaciju! Podvrgla se ozbiljnom hirurškom zahvatu, hitno se oglasila za Informer!
Estrada

Čuvena “loto devojka” otišla je pod nož, a nakon operacije govorila je za Informer!

sledeća vest