in

“Vi ste moja krv”: Anđela Šparavalo smogla snage i javno se obratila porodici, ove reči uputila samo majci

“Vi ste moja krv”: Anđela Šparavalo smogla snage i javno se obratila porodici, ove reči uputila samo majci
Nakon što je zajedno sa Bojanom izvela svoj nastup na “Elitoviziji”, Anđela Šparavalo se emotivnim rečima obratila roditeljima i bratu.

Rijaliti učesnica, Anđela Šparavalo u “Eliti” je započela vezu sa ženom, Bojanom Pavlović, što njena porodica u startu nije podržala. Njeni otac i majka u nekoliko navrata su isticali kako su protiv te veze, kao i da će se odreći svoje mezimice ako nastavi romansu sa devojkom, što Anđelu nije previše doticalo. 

Foto: Youtube printscreen

 

Bojana i Anđela su sinoć nastupale na “Elitoviziji” sa pesmom “Ime i prezime”, a nakon otpevane numere, Šparavalo se javno obratila svojim roditeljima i bratu. 

– Dragi i poštovani roditelji i poštovani brate, znam koliko boli sam vam nanela u proteklom periodu. Morate i mene da razumete. Nisam mogla ni da sanjam da ću se zaljubiti u isti pol, a ta ljubav sada je moja bol. Vi ste moja krv i zauvek u mom srcu. Od ljudi doživljavam veliki pritisak, ali ti si me, majko, naučila da budem na zemlji kada mi se ceo svet ruši – porčitala je Anđela, a zatim dodala da joj je ovo jedan od najtežih perioda u životu jer porodica nije uz nju. 

Foto: Youtube printscreen

 


– Ovo je jedan od mojih najtežih perioda, s kojim se jako teško borim, jer vi niste uz mene. Majko, uvek si pričala da želiš da me vidiš srećnu, a ja sam u ovom odnosu najsrećnija – pročitala je Anđela. Određen datum sahrane oca Nebojše Glogovca!
Kultura

Otac Milovan Glogovac preminuo je juče posle kraće bolesti, odlučeno je gde će počivati

sledeća vest