in

VELIKI POVRATAK! Zorica Marković progovorila o ulozi na filmu: Estrada crkne od ljubomore šta god uradim!

Njena uloga je prošla veoma zapaženo, a ona je tokom snimanja. Međutim, kako kaže, profesiju ne želi da menja, niti da bilo kome krade posao.

Nisam se nikome nudila, sam reditelj Stevan Filipović i producent su me direktno zvali. Ta uloga koju sam dobila mi je legla što se kaže kao du*e na nošu. Nisam glumila sebe, imam veoma zapaženu ulogu, konstantno se pojavljujem u celom filmu – rekla je Zorica i istakla da se vrlo dobro snašla u svemu:

Printscreen You Tube

Zorica gostuje u emisiji

Odlično sam se snašla, imala sam dozvolu da improvizujem i dodajem. Nisam tražila nikakvu nadoknadu, jer ja ne želim da kradem nekom posao i da se bavim glumom, ali sam prosto pristala da učestvujem jer mi se dopala tematika. Snimanje je završeno još u junu prošle godine, sada se pakuje, pa me očekuje premijera na jesen – otkrila je pevačica.

Zorica je prokomentarisala da je ne zanima mišljenje njenih kolega.

RASKRINKALA ĆERKU! Majka Aleksandre Nikolić RAZOČARANA njenim PONAŠANJEM: DA LI JE ONA NORMALNA?!

RASKRINKALA ĆERKU! Majka Aleksandre Nikolić RAZOČARANA njenim PONAŠANJEM: DA LI JE ONA NORMALNA?!

RIJALITI PAR POKAZAO SINA! Imao je PROBLEMA SA ZDRAVLJEM, a Toma je sada porukom sve RAZNEŽIO! /FOTO/

RIJALITI PAR POKAZAO SINA! Imao je PROBLEMA SA ZDRAVLJEM, a Toma je sada porukom sve RAZNEŽIO! /FOTO/

Ma koji će mi estradnjaci. Oni to osuđuju. To je za njih kao, ju. Svi su fini. Ja znam koga ću pozvati, pa ko hoće neka dođe. Znam da neće doći, jer je u pitanju ljubomora. Ja šta god da uradim oni pocrkaše od ljubomore. Ja da kupim kućicu u uradi sam i postavim negde oni bi to osudili. Zato ja ćutim i p***m, a njima želim sve najbolje u životu, daleko im lepa kuća – zaključila je ona.

Printscreen TV Pink

Zorica Marković

U filmu „Pored tebe” će se pojaviti i čuvena britanska glumica Mirijam Margolis, koja je stekla popularnost zahvaljujći ulozi profesorke u filmovima o Hariju Poteru.