in

“Ušla je u vezu zbog opstanka u rijalitiju”: Osman Karić prokomentarisao vezu Mione i Ša, pa opleo po Jovanovićevoj

Osman Karić, otac bivšeg rijaliti učesnika Stefana Karića, dao je svoj sud o turbulentnoj vezi Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, koji se trenutno nalaze u rijalitiju “Elita”.

Osman je bez dlake na jeziku prokomentarisao njihov odnos i zaključio da je Miona ušla u vezu sa Nenadom iz koristi.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Miloš Rafailović

 

Miona i Ša – to je veza bez budućnosti. Miona je neko ko je prvi deo svog boravka u kući bio neprimetan. Sem njene ženstvenosti i solidnog izgleda nije pokazala mnogo, bila je neprimetna što su joj i elitari često govorili. Ša je neko ko je ušao kao zauzet čovek, u klimavom braku. Ušao je da dokaže svojoj supruzi da će joj ostati veran, a ujedno zaraditi pare za njihovu budućnost. Stalno je govorio da je voli, nije dao reč za nju da se kaže. Hteo je čak i da izađe ranije jer je tobože ljubav prema ženi bila jača od svega. Vreme je prolazilo, a Miona i Ša su bili sve bliži, gde su se izrodile i neke simpatije. Miona radi to svesno, svideo se njoj Ša, ali ništa sem toga. Bio joj je dopadljiv, nešto novo što možda nije imala u prethodnoj vezi. Razmišljala je i ušla u vezu taktički, sa predumišljajem, samo radi opstanka u rijalitiju i da bi bila jedna od bitnijih tema za crnim stolom – istakao je Osman, pa dodao:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 


Ša kao Ša, u svakoj vezi se ponaša identično. Istim intenzitetom voli, ali se i bolesno ponaša, ljubomoriše i guši vezu. Ša je i te kako psihički nestabilan kada su ljubavne kombinacije u pitanju. Miona ne oseća ništa prema Ša, hladna je i bezbojna, ali će se voziti kroz rijaliti sve dok Ša toliko ne odlepi i napusti imanje. Mioni je Ša karta kroz rijaliti, dok se Ša bolesno zaljubio kao i u svim predhodnim vezama koje smo mogli da vidimo, počevši od Tare, koja je bila njegov okidač, što se tiče tog nekog lošeg psihičkog stanja.Beki Bekić saznao da mu se ćerka udaje dan pred venčanje: Supruga i ja smo bili šokirani
Estrada

Pevač Beki Bekić uživa u skladnom braku sa suprugom Nadom više od tri decenije, a pre nekoliko godina ćerka Emilija je zatekla svoje roditelje kada im je bez ikakve najave saopštila da se udaje.

sledeća vest