in

Urošu počeli da skidaju stvari, nastao haos u “Eliti 7”! Rijaliti učesnik prolazi kroz pakao zbog ljubomore (VIDEO)

Učesnici rijalitija “Elita” pozavideli Urošu Staniću, pa započeli teror nad njim.

Marko Janjušević Janjuš se vratio u “Elitu” nakon što je zbog smrti rođenog brata 20 dana proveo van rijalitija.

Foto: ATA Images

 

Janjuš je po povratku u Belu kuću sa sobom doneo i darove za svog cimera Uroša Stanića

Foto: Youtube printscreen

 


Stanić je bio vrlo dirnut Janjuševim gestom, te je u jednom momentu zaplakao. Oduševljen novom garderobom, Uroš je odmah obukao trenerku i patike, kao i kožnu jaknu.

Međutim, neki stanovnici Bele kuće nisu na to gledali blagonaklono, te su odmah napali Stanića i krenuli da mu skidaju nove stvari.


Video je jako brzo postao viralan, a komentari su se nizali jedan za drugim. Gledaoci su oštro osudili postupak Munjeza, i Staniću pružili podršku.

– “Joj Bože, koliko mi žao Uroša! Ima li neko da odbrani ovo napaćeno dete? Pravda za Uroša”, “Sve bih ja njih po džepu”, “Koliko su odvratni, sram ih bilo. Pogotovo ovaj Muljavi, umislio da je neka faca”, “Kakvi su ovo ološi, sad mali treba samo da provocira da oni lude, jači je on od svih njih”, “Sram i stid ih bilo” – bili su samo neki od komentara."Ona mora kod psihijatra, nije joj dobro!" Neutešna majka Anđele Šparavalo: "Ovo nije moje dete"
Rijaliti

Aleksandra, majka Anđele Šparavalo, kao i njen otac, prolaze kroz pravi pakao otkako je njihova mezimica uplovila u ljubavnu romansu sa Bojanom Pavlović.

sledeća vest