in

“Uradila si to bez moje saglasnosti”: Željko Mitrović kaznio Jovanu Jeremić u programu uživo, skinuo joj 50 odsto od plate

Željko Mitrović je u jutarnjem programu saopštio Jovani Jeremić da će joj biti skinuto 50 odsto od decembarske plate.

Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije bio je gost kod Jovane Jeremić u jutarnjem programu. On je tom prilikom kaznio voditeljku u programu uživo. Kako je rekao, njoj će biti skinuto 50 odsto od plate zbog nečega što je uradila bez njegove saglasnosti.

Foto: TV Pink printscreen

 

 

– Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim – rekao je Željko.

– Što? – pitala je Jovana.

– Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela – rekao je Mitrović.

Foto: TV Pink printscreen

 


– Ja sam to viteški iznela. Naučila sam, priznam kad pogrešim – odgovorila je Jovana.

– I izvinjavamo se što je jedan gost uvredio jednog pripadnika ambasade, to su diplomate, taj respekt ne sme da ponestane. Ali živ program je živ program, ne možemo da budemo odgovorni šta će ko da odgovori – rekao je Željko.

– Tako je, ja samo mogu da reagujem – zaključila je Jovana. Aca Lukas pušten iz pritvora! Evo koju kaznu mu je odredio sudija
Estrada

Poznati folker je, nakon što je sinoć napravio saobraćajni prekršaj, noć proveo u pritvoru u policijskoj stanici u Brusu.

sledeća vest