in

“Unakazio me je tokom Ramazana”: Aneli Ahmić iznela stravične detalje iz rehaba, on se zakleo u bratov grob da to nije istina

“Unakazio me je tokom Ramazana”: Aneli Ahmić iznela stravične detalje iz rehaba, on se zakleo u bratov grob da to nije istina
Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš sinoć su se žestoko posvađali i počeli da iznose prljav veš iz svog odnosa.

Tokom sinoćne emisije “Pitanja gledalaca” Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su imali žestoku svađu u kojoj su pale teške međusobne optužbe i vređanja.

Iako je Janjuš u više navrata pričao kako želi da oženi Aneli kada izađu iz rijalitija, raskinuli su pre nekoliko dana, a sada je Ahmićeva iznela detalje njihove intime koji su zgrozili kako ukućane, tako i gledaoce.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Naime, Aneli je rekla da je Janjuš od nje želeo samo seksualne odnose, čak i u trenucima kada to zbog islamskih običaja nije bilo primereno.

On stalno govori da ima zdravstvene probleme, ali to ne spominje kad imamo odnose. Iskorišćavao me je samo za seks, to je svima jasno. Unakazio me je tokom Ramazana, imao je veću potrebu za seksom nego ikada – vikala je Ahmićeva, a on se nadovezao i počeo da urla na nju:

Foto: Printscreen/You Tube

 


Kako ona laže, kunem se u bratov grob da nije tako! Mrš, ku*vo jedna, došla si ovde o meni da pričaš neke stvari i da se*eš laži, smeće jedno smrdljivo! Sa kim sam ja bio u vezi, sram te bilo! Sramota me je što stojim pored tebe!

Janjuš je iste večeri Aneli izvređao do te mere da su ostali učesnici bili šokirani njegovim rečima, a otkrio je i šta mu je bivši rijaliti učesnik Mensur Ajdarpašić pričao o njoj. Više o tome možete pročitati OVDE.Nekada je pevao za 50, a sad ima vilu od 500.000 evra: Komšije Slobe Radanovića otkrile da li ga je slava promenila, evo kako se ponaša van kamera
Estrada

Sloba Radanović danas je jedan od najtraženijih i najplaćenijih pevača, a njegove komšije su dale sud o tome kakav je kada ga kamere ne snimaju.

sledeća vest