in

UČESNICA ZADRUGE 5 ŽELI ODNOSE SA ANOM KORAĆ: Zauvek će zaboraviti na MUŠKARCE ako bude SPAVALA sa mnom!

Ona se nada da će i Srpkinja ući u rijaliti, te da će one or*ijati pred kamerama.

Denis priznaje da je biseksualka zavisna od se*sa.

G.T.

Denis Dame

Pali me Ana Korać, baš želim se*s sa njom. Dopadaju mi se tako male, mršave, zgodne i misteriozne devojke kao što je ona – kaže Denis za Informer.

Ona veruje da će uspeti da smuva Koraćevu bez problema.

Zaludeću je! Nakon što bude spavala sa mnom, Ana će sigurno zauvek zaboraviti na muškarce. Nikada više neće ni pomislila da legne sa nekim tipom.

Denis voli da koristi razna pomagala i ume da bude veoma gruba prema svojim partnerima i partnerkama. Kaže da se mnogi pale na bol i sigurna je da bi i Koraćeva uživala su sado-mazo igricama.

Volim grub se*s! Slatko bih išibala Anu u “Zadruzi”, verujem da će joj se to dopasti i da će je dovesti do vrhunca ako se ne uplaši. Mene se žene generalno boje jer sam dominantna, pa ćemo videti da li ću se Ana drznuti da uđe sa mnom u erotsku aferu. Naš odnos će snimati kamere, meni nije problem da imam se*s pred drugima jer sam veoma liberalna. To me čak i pali! Volim lepo golo žensko telo i nije mi problem da pokažem svoje, ali i da uživam u tuđem telu.


OVA LEPOTICA JE KEMIŠOVA ĆERKA IZ PRVOG BRAKA! Retko se pojavljuje u JAVNOSTI, ne živi u Srbiji, a evo čime se BAVI i kako IZGLEDA! /FOTO/

OVA LEPOTICA JE KEMIŠOVA ĆERKA IZ PRVOG BRAKA! Retko se pojavljuje u JAVNOSTI, ne živi u Srbiji, a evo čime se BAVI i kako IZGLEDA! /FOTO/


ZADRUGA 5 POČINJE USKORO, A EVO ŠTA OČEKUJE NOVE ZADRUGARE! Pratiće ih 150 KAMERA, a evo gde će biti SMEŠTENI!

ZADRUGA 5 POČINJE USKORO, A EVO ŠTA OČEKUJE NOVE ZADRUGARE! Pratiće ih 150 KAMERA, a evo gde će biti SMEŠTENI!

Za razliku od mnogih zadrugara, Denis neće tražiti tajne štekove, niti će se skrivati ispod pokrivača.

Nema potrebe da se pokrivamo jorganima. Uživaćemo otvoreno u se*su. Ja sam raspoložena za razne erotične igre, samo za pravu ljubav nisam raspoložena. To me umara i opterećuje. Se*s bez obaveza je prava stvar.

Da bi potpuno uživala tokom desetomesečnog boravka u rijalitiju, starleta je odlučila da se dobro opremi.

Ako mi dozvole, poneću u “Zadrugu” se*s-igračke: vibratore, bičeve, lisice, japanske kuglice.

Mnogima sam neostvarena želja

Ana Korać, koja je nedavno uhvaćena kako se ljubi s Matorom, tvrdi da Denis nema mnogo šanse kod nje.

– Mnogima sam ja san i neostvarena želja. Mene zanimaju muškarci, žene nikako ne. Hvala Denis na komplimentima u svakom slučaju – kaže Ana za Informer.

Ne sviđa mi se Matora

Denis kaže da joj se ne dopada Jovana Tomić Matora, već da voli ženstvene devojke.

– Povezuju me sa Matorom jer je deklarisana lezbijka, ali meni se ona stvarno ne sviđa. Nije moj tip ni vizuelno, ni karakterno.