in

U ovog muškarca je Matora bila ludo zaljubljena: “On sada ima 60 godina, baš je bio šmeker”

U ovog muškarca je Matora bila ludo zaljubljena: “On sada ima 60 godina, baš je bio šmeker”
Jovana Tomić Matora bila je gošća na radiju “Amneziji” kod Janjuša i Kačavende i tom prilikom se dotakla ljubavnih veza.

Matora je otkrila zbog čega se najčešće parovi svađaju.

– Meni su društvene mreže zlo, znači ludilo. Ja sam htela da ugasim instagram zbog svega toga. Nikad nisam gledala te neke reakcije po storijima, niti me to zanima. Više volim da vodim realan život – rekla je Matora, a onda se prisetila svoje velike ljubavi sa jednim momkom.

Foto: printscreen

 

– Bila sam sa jednim muškarcem, jako sam bila zaljubljena u njega, Goga se zvao. On sada ima 60 godina, pošto je tada imao 50 godina. Baš je bio šmeker. Prva javna veza mi je bila sa Sanjom Stanković. Pre toga je sve bilo zezanje. Imam pisma od pre 10 godina koja je moja majka našla, od nekih devojaka ranije. Sad ću da vam pročitam samo što ništa nećete razumeti. Ovo mi je pisala dok smo bile u rijalitiju, ovo su nam bile šifrice neke. Evo da pročitam: ‘Slušaj smaraču, buđava krofno, ako se desi da izađeš nemoj da zoveš moje sestre jer će te odjebati, nemoj da izlaziš da ti ne bih ukrala jakne, ne mogu da ti se pravdam ovde, narukvicu nećeš dobiti jer si ološ sotono’ – rekla je Matora.

Foto: printscreen

 


Podsećanja radi, Matora je jednom prilikom govorila o intimnim odnosima sa muškarcima. Ona je tada naglasila da joj je jako važno da muškarac s kojim bi eventualno stupila u intimne odnose, bude i te kako obdaren.Barbara Bobak o devojci: Pevačica pred kamerama rekla da li će je predstaviti javnosti (VIDEO)
Estrada

Nedavno je Barbara Bobak u “Amidži šou” rekla kako bi bila sa ženom u vezi i sve prisutne ostavila bez teksta.

sledeća vest