in

“Ti si lažov, ne želim više ništa sa tobom”: Janjuš oduvao Aneli nakon povratka u rijaliti, otpisao je za sva vremena (VIDEO)

Marko Janjušević sinoć se vratio u rijaliti, a sada je prvi put našao zashodno da popriča sa Aneli Ahmić koja je željno iščekivala njegov povratak.

Janjuš je bio oštar prema njoj.

– Ne želim više da imamo odnos kakva smo imali, zato što sam video neke stvari napolju koje su me pogodile, ljudi su mi pisali, tako da ne znam šta da ti kažem. Imala si poštovanje od mene ali ništa više ne želim od toga. Najpreči sam sebi i svom detetu da ti kažem odma. Ti si jedan lažov, sve si lagala što si pričala – rekao joj je Marko.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Šta sam ja to lagala, reci mi. Moraš da razumeš da sam ja ovde bila zatvorena i da mi se svašta vrzmalo po glavi, ne znaš kako mi je bilo, ali smatram da nisam rekla ništa toliko strašno da mi govoriš takve stvari – rekla je Aneli

– Neću više da pričam ništa o tome, trenutno me ne zanima ništa, razgovaraćemo u narednim danima – odbrusio je JanjušPrva Ivanina objava nakon porođaja: Bikovićeva partnerka pokazala koliko je ponosna na njega
Estrada

Danas je popularni glumac Miloš Biković izveo svoju izabranicu i sina iz porodilišta. Ivana se pre par sati oglasila prvi put na društvenoj mreži Instagram.

sledeća vest