in

“Ti nisi čovek za brak”: MIona ponizila Ša kao nikada do sada, reper počeo da kipti od besa, pa zapretio svojoj devojci

“Ti nisi čovek za brak”: MIona ponizila Ša kao nikada do sada, reper počeo da kipti od besa, pa zapretio svojoj devojci
Miona danas nije mogla da prećuti, pa je ponovo bocnula svog dečka, što je njega isteralo iz takta.

Odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša od samog početka je turbulentan, a rijaliti par uspeo je danas ponovo da se posvađa. 

Naime, Miona je u razgovoru sa reperom izjavila da ga ne doživljava kao osobu koja je za brak, što je njega isteralo iz takta. 

Foto: Youtube printscreen

 

 

– Nenade, ti moraš da budeš iskren. Vidim sad neke stvari i to moram da ti kažem. Ti nisi čovek za brak, ali to ne znači da si loša osoba. Ti si meni kao neki dečko koji samo traži šeme i nikad ništa ozbiljno – pričala je Miona zbog čega se Ša uvredio.

 

Ša je pokušao je da ostane pribran tvrdeći da je siguran kako Jovanovićeva ima za cilj samo da ga isprovocira, ali ipak nije ostao istrajan u svojoj nameri, pa se sukobio sa Mionom. 

Foto: Youtube printscreen

 


– Ti ćeš meni da pričaš to? Je l ja delujem nezrelo? To namerno sad radiš samo da me iznerviraš. Pa nisam ja od juče. Ti pričaš neke stvari u odnosu na to što sam ranije skembao brak! Dobro, samo da znaš da nećemo pričati neko vreme – odbrusio je reper.

Nakon rasprave Ša je besno izleteo u dvorište, te zapalio cigaretu kako bi se smirio.

 "Ja sam tvoja uteha?" Nove nesuglasice u ljubavnom gnezdu, Miljana ubeđena da je Darjanu zamena za bivšu, on je uveravao u suprotno
Rijaliti

Miljana je posumnjala da Darjan još uvek nije preboleo bivšu i da mu ona služi samo za utehu, iako ju je Radomirović odmah demantovao.

sledeća vest