in

Teodora umešala Takija u nejnu aferu sa Erom Ojdanićem! Hitno se oglasio Marinković, pobesneo zbog ovih optužbi

Teodora umešala Takija u nejnu aferu sa Erom Ojdanićem! Hitno se oglasio Marinković, pobesneo zbog ovih optužbi
Nakon što je Bora Santana prozvao Teodoru da je bila u ljubavnom odnosu sa Erom Ojdanićem, ona je odmah to demantovala. Delićeva je tada rekla kako misli da Bora to radi zbog toga što se druži sa Takijem Marinkovićem.

Odmah se oglasio otac Maje Marnković i demantovao sve ove Teodorine navode.

– Kakve to veze ima sa mnom? Nemam ja pojma odakle i da li ona poznaje Eru Ojdanića? Ona je moja drugarica i ništa više od toga. Ja ne želim da učestvujem u njihovim igricama. Mene samo zanima moja ćerka, Teodoru cenim i poštujem i želim i njoj i Bebici svu sreću – rekao je Taki.

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, Bora Santana tokom “Elitovizije” raspravljao sa Teodorom Delić o njenom druženju sa Erom Ojdanićem u Vranićima, u restoranu na Ibarskoj magistrali! Rijaliti učesnica ništa nije želela da prizna, pa se uključila i Tamara Đurić koja je ni malo nije štedela.

 Sada je voditeljka i pevačica, a nekada je plačući išla na posao: Evo čima se bavila Ana Sević, ovako je tada zarađivala za život
Estrada

Danas je objavljeno da će pevačica Ana Sević zauzeti mesto Sanje Kužet i voditi popularnu emisiju “Zvezde Granda”. Ana već ima dugogodišnje iskustvo u voditeljskom poslu, međutim, pre nego što je kročila na estradnu scenu bavila se potpuno drugim poslom.

sledeća vest