in

Subotićeva počela da savetuje devojke kako da “upecaju” bogataše: “Napucaš se i sedneš u skup lokal”

Subotićeva počela da savetuje devojke kako da “upecaju” bogataše: “Napucaš se i sedneš u skup lokal”
Rijaliti učesnica koju je muž varao s drugaricom, sada je savetnica sponzorušama

Aleksandra Subotić, javnosti je poznata kao višegodišnja učesnica u rijaliti programima, a sada uživa u novcu koji ima njen suprug Peca Raspopović koji ju je pre dve godine prevario s njenom tadašnjom drugaricom Majom Marinković. 

Foto: ATA Images

 

 

I dok sada živi životom prosečne domaćice, Aleksandra je odlučila da postane savetnica devojkama koje teže da se, kao i ona, bogato udaju. Subotićeva je, naime, otkrila recept za zavođenje da mlade devojke ne bi spopadale oženjene muškarce, kako je sama izjavila:

– Što bi se ti takmičila sa nekom, uništavala nečiju sreću? Namunjiš se, središ se… Ja bih svim devojkama nesrećnim u ljubavi i ljubavnicama dala savet – središ se, napucaš se, odeš u skup lokal i sad ti tu sediš. Neko mora da te zapazi – rekla je Aleksandra, a na pitanje voditeljke “šta ako nema para da sedne u skup, ekskluzivni lokal” odgovorila:

– Pa, imaće za ceđenu narandžu. Ne, stvarno, Beograd je poznat po tome… – pričala je starleta."Samo ti znaš kroz kakva si iskušenja prolazila": Ana Bekuta pružila podršku Dragani Mirković, reči koje joj je uputila rasplakaće sve
Estrada

Pevačica uputila poruku koleginici, otkrila da je imala teške trenutke

sledeća vest