in

“Stizale su nam poruke da se nekima život ugasio”: Neca smanjio želudac, njegov brat obelodanio detalje

“Stizale su nam poruke da se nekima život ugasio”: Neca smanjio želudac, njegov brat obelodanio detalje
Nenad Neca Lazić, nekadašnji zadrugar, nedavno je bio na operaciji smanjenja želuca u Turskoj.

On se vratio u Srbiju, trenutno se oporavlja, a njegov brat Peca je otkrio sve detalje kroz šta su zbog Nece prošli njegova porodica i on. 

On je bio pun pozitivne energije pred samu operaciju. Kako se podrvrgao tom zahvatu, stizale su neke poruke kako je nekima život ugašen jer su otišli pod nož, ali ipak postoji razlog zbog čega se sve to desilo. Verovatno nešto nije odrađeno kako valja – kazao je Peca u emisiji “Pitam za druga” i dodao:

Foto: ATAIMAGES

 

On je jako hrabar, samo se prekrstio pred operaciju i sve je dobro prošlo. Više doktora ga je operisalo, nije imao neke poteškoće. Nekima nije jasno kako se tako brzo operisao i vratio u Srbiju. On se ne bi vratio da sve nije prošlo u najboljem redu. Izbegava sad hranu. Ima svoju terapiju, poštuje sve i radi onako kako su mu rekli. On se jeste operisao, ali je jako važno da on istraje u nameri da bude disciplinovan.

Lazić je, inače, izdvojio 4.500 evra za ovu intervenciju, a kako je rekao, bio je jako lenj da oslabi na prirodan način.Novi dečko Milice Todorović otkida na poznate cice: Slab na pevačice i manekenke, odale ga fotke
Estrada

Na društvenim mrežama novog izabranika poznate pevačice nalazi se niz njegovih fotografija sa svima poznatim pevačicama i modelima!

sledeća vest