in

“Stalno plačem”: Zbog ovoga je Aleks u suzama, obelodanila gde će živeti sa bebom nakon izlaska iz bolnice

“Stalno plačem”: Zbog ovoga je Aleks u suzama, obelodanila gde će živeti sa bebom nakon izlaska iz bolnice
Aleksandra kaže da je presrećna što je postala majka, kao i da joj se najveća želja ostvarila, a to je da njena ćerkica ima oči kao Filip Car.

Pobednica šeste sezone rijalitija “Zadruga”, Aleksandra Nikolić, porodila se 17. aprila i na svet donela devojčicu kojoj su njen partner, Filip Car i ona dali ime Leona

Aleksandra se sad oglasila za medije i otkrila da se oseća dobro nakon porođaja, kao i da je presrećna jer se ostvarila u najvažnijoj životnoj ulozi. 

Foto: Instagram printscreen

 

– Dobro sam, oporavljam se. Presrećna sam, ovo nikad nisam osetila – rekla je Aleks, a zatim otkrila da li zna kada beba i ona izlaze iz porodilišta:

– I dalje sam u porodilištu. Ne znamo kada izlazimo, ali nadamo se ubrzo – odgovorila je ona.

Bivša rijaliti učesnica je otkrila da su Filip i ona zajedno doneli odluku kako će se zvati njihova mezimica. 

– Zajedno smo se dogovorili, Filip i ja. Imala sam neke predloge, imao je i on, ali na kraju smo se usaglasili za Leona. Ima baš lepo značenje, lavica, nadam se da će se tako boriti i u životu – rekla je Nikolićeva, koja je otkrila i kako je protekao porođaj.

Foto: ATAIMAGES

 


– Malo mi je gvožđe opalo. Anemična sam po prirodi. Nije prošlo onako kako smo želeli. Carica je želela carski da izađe. Oporavljam se stvarno – kazala je Aleks.

Ona je priznala da je nakon turbulentnog perioda, sada u njenom i Filipovom odnosu sve u redu, kao i da je on presrećan što je postao otac. 

– Naravno, sve je u redu. Zaljubio se u bebu, kao i ja. Tek sam sad osetila tu pravu ljubav i emociju – rekla je Aleksandra i istakla da svako malo plače.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 


– Kad god je vidim, ja zaplačem. Da me ne shvate pogrešno, to su suze radosnice. Preplave me neke me emocije i neobjašnjivo je – iskreno je odgovorila Aleksandra.

Otkrila je i na koga Leona liči.

– Liči na Filipa. On je moja najveća ljubav i drago mu je da liči na svog tatu. Samo sam želela tokom trudnoće da ima njegove plave oči i ima. Trudim se da Leona bude stalno pored mene – ispričala je ona.

Za kraj ona je otkrila svoje planove za budućnost. 

– Biću u Beogradu, da se oporavim i beba malo da stasa. Posle ćemo biti u Hrvatskoj, pa ćemo videti – rekla je Aleks u emisiji “Premijera Vikend – Specijal”.Pripreme uveliko u toku! Maja Berović na krštenje sina pozvala 500 zvanica, proslavu pravi u najluksuznijem hotelu u Beogradu
Estrada

Pevačica ne želi da štedi novac kada je njen sin u pitanju, pa se tako potrudila da sve bude na visokom nivou.

sledeća vest