in

Sneža Kušadasi iznela šok detalje o Miljaninom novom dečku: “On je veliki manipulator, ko zna koliko dece ima”

Sneža Kušadasi iznela šok detalje o Miljaninom novom dečku: “On je veliki manipulator, ko zna koliko dece ima”
Miljana Kulić je uplovila u novu ljubavnu vezu sa Darjanom Radomirovićem na Dan zaljubljenih. Kontroverzna učesnica rijalitija sinoć je u emisiji “Gledanje snimaka” saznala više detalja o novom izabraniku nakon čega joj je pozlilo.

Bivša Darjanova partnerka, sa kojom je ušao u rijaliti, iznela je sav prljav veš o njemu.

Miljana Kulić je nakon njenog izlaganja javno saopštila da neće imati odnose sa Darjanom, kako ne bi ostala u drugom stanju:

– Sa ženom iz Grčke je živeo u vanbračnoj zajednici, a sa komšinicom ima dete od 13 godina za koje sam ja saznala ovde u rijalitiju. Ja sam istinu saznala od Janjuša. Meni je došao Janjušević i pitao me da li znam da on ima dete od 13 godina, ja sam ostala u šoku. Ja sam znala samo za poslednju situaciju gde nije bio siguran da li je njegovo dete ili nije. Pričao je da mu je podmetnula DNK. Ja znam samo da ga je ona navodno maltretirala, da ga je ponižavala, da je htela da ga gurne sa terase u Pančevu, da mu je podmetnula tuže dete, da je uradio DNK, ali da dete nije njegovo zvanično. Ni sa kim nije u kontaktu. Ja nisam bila ničija ljubavnica – govorila je Sneža.

Foto: Printscreen You Tube

 


– Ja tebe nisam prekidao. Sve što Snežana govori je moja istina, i napolju svi znaju moj život. Ne bih komentarisao zlobnu ženu, samo obraćajte pažnju šta pričam. Ona zna svaku moju dužu vezu, ja sam imao buran ljubavni život i zaljubila se u moju iskrenost. Nemam tajni napolju. Dario ima petoro dece ha ha ha. Ova žena nije imala dinara. Ja imam jedno dete i radim DNK. Sa mojim detetom je sve u redu. Imaću sto dece, a tebi neće imati ko da napravi dete – rekao je Darjan.

Foto: Printscreen You Tube

 


– Neću imati sek*ualni odnos sa Darijanom – odlučila je Miljana.

Podsetimo, Miljana je juče nasrnula na novog dečka i tom prilikom mu zadala nekoliko udaraca rukom u predelu glave. "Ona je najgori sloj ljudi, materijalista": Bivši političar raskrinkao Aneli, pa otkrio svoje iskustvo sa njom
Rijaliti

Bivši političar i bivši učesnik “Elite”, Aleksandar Požgaj, gostovao je u jednoj emisiji gde je otkrio pojedine detalje o odnosu Aneli Ahmić i njenog bivšeg supruga Asmina Durdžića.

sledeća vest