in

Sestra Aneli Ahmić za Informer nakon Asminovih pretnji da će je strpati u zatvor: “Nek radi šta hoće!”

Sestra Aneli Ahmić za Informer nakon Asminovih pretnji da će je strpati u zatvor: “Nek radi šta hoće!”
Sita Ahmić, sestra rijaliti učesnice Aneli Ahmić, za Informer je prokomentarisala reči bivšeg zeta Asmina Durdžića koji je najavio tužbu protiv nje.

Naime, Asmin i Sita već mesecima vode medijski rat, a sada je Durdžić na svom Instagram storiju otkrio da želi da podnese krivičnu prijavu protiv nje zbog psihičkog zlostavljanja.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Suprug Ahmićeve je već podnosio tužbu protiv Site iz istog razloga, a s obzirom na to da se Sita prema rečima Durdžića nalazi na uslovnoj slobodi zbog toga što je osuđena za pomenuto krivično delo, Asmin bi novom tužbom, to jest, presudom mogao da je pošalje u zatvor.

Foto: Prntscreen Pink TV

 


Mi smo pozvali Situ kako bi nam dala svoj komentar, a ona je kratko poručila:

Ne dajem nikakve izjave. Nemam volju da to radim, isključila sam se iz rijalitija na neko vreme da se odmorim. On može da radi šta hoće. Ko god misli da ima za šta da me tuži neka me tuži – rekla je ona za Informer.

Više o njihovom sukobu i Asminovim pretnjama možete pročitati na OVOM linku.Sestra Aneli Ahmić uskoro iza rešetaka? Asmin je tuži za isto krivično delo kao njen muž,  Sita prekršila uslovnu slobodu?!
Rijaliti

Sita Ahmić, sestra rijaliti učesnice Aneli Ahmić, već nekoliko meseci vodi medijski rat sa bivšim zetom Asminom Durdžićem, koji je sada rešio da je tuži za psihičko zlostavljanje!

sledeća vest