in

“Seje decu na sve strane!” Marija oplela po novom zetu, besna jer su Miljana i Darjan uplovili u vezu: “Ne deluje mi zreo za svoje godine!”

“Seje decu na sve strane!” Marija oplela po novom zetu, besna jer su Miljana i Darjan uplovili u vezu: “Ne deluje mi zreo za svoje godine!”
Marija je oplela po Miljaninoj i Darjanovoj vezi, a kako je navela, ubeđena je da je Radomirović sa njenom ćerkom samo da bi obezbedio sebi što bolji plasman.

Nakon što se vratila u “Elitu”, Miljana Kulić je odmah započela vezu sa Darjanom Radomirovićem. 

Sada se za medije oglasila njena majka, Marija Kulić, vidno nezadovoljna ćerkinim postupkom. Kako je istakla, nema ništa protiv da se njih dvoje druže, ali smatra da im veza nije bila potrebna uopšte. 

Foto: ATAIMAGES

 

– Od zeta nema ništa. Miljana je karta za boravak i planiranje ulaska u narednu sezonu, svakom njenom rijaliti partneru je do sad bila. Nemam ništa protiv toga da vreme provode zajedno, ali dalje od toga ne dolazi u obzir. Svi partneri od nje gledaju da izvuku neku korist. Ne mislim da je on loš, ali ne znam zbog čega su odmah ušli u vezu. Možda su želeli da daju do znanja bivšim partnerima da više nisu slobodni. Meni se ne dopada jer iznosi prvljav veš o Sneži, zbog toga smatram da ga ni Miljana ne shvata ozbiljno. On je živeo sa njom i to treba da se poštuje. To iznošenje prljavog veša je za mene strašno, ogavno i odvratno. Ne smatram to trajnim. Seje decu na sve strane i to je strašno. Ima skoro četrdeset godina, a ne zna kome je napravio dete. Ne deluje mi kao da je sasvim zreo za svoje godine – istakla je Marija za “Pink.rs”.

 "Ljudi su joj okrenuli leđa posle očeve smrti!" Goca krila gorku istinu o porodičnim prijateljima, Ilda ne želi više da ćuti: "Mnogi su gledali interes!"
Estrada

Ilda je ispričala da je Goca tužna jer su nakon Šabanove smrti mnogi porodični prijatelji prestali da joj se javljaju.

sledeća vest