in

Saznajemo! Kristina Spalević primljena u bolnicu, bivša rijaliti učesnica svakog trenutka treba da se porodi

Saznajemo! Kristina Spalević primljena u bolnicu, bivša rijaliti učesnica svakog trenutka treba da se porodi
Krstina je za Informer otkrila da nema tremu, kao i da jedva čeka da se porodi.

Bivša rijaliti učesnica Krstina Spalević porodila se krajem decembra 2022. godine i na svet donela dečaka kojem su njen partner, Kristijan Golubović i ona dali ime Kosta. 

Na iznenađenje mnogih, nedugo nakon prve trudnoće, Kristina je ostala ponovo u dugom stanju, a njen sin će dobiti brata. 

Foto: E-Stock

 

Kako Informer saznaje, Spalevićka je primljena danas u bolnicu, gde će se uskoro poroditi. Stupili smo u kontakt sa bivšom rijaliti učesnicom, a ona nam je otkrila da jedva čeka da se porodi. 

– Zakazan mi je carski rez, čekam doktora da siđe. Kristijan i Kosta su me dovezli i otišli kući, da ne bi čekali. Nemam tremu, jedva čekam da se rešim stomaka, ne mogu više da hodam. Nisam imala tremu ni prvi put – rekla je Kristina za Informer. Neca skinuo majicu, pa pokazao kako izgleda nakon operacije: Ovo se dešava posle zahtevne intervencije (FOTO)
Rijaliti

Nenad Lazić, poznatiji kao Neca, nedavno je u Turskoj operisao želudac, u cilju skidanja viška kilograma, a sada je svojim pratiocima pokazao kako izgleda njegovo telo nakon operativnog zahvata.

sledeća vest