in

Samo za krevetac “pukla” 5.000 evra! Aleks ne štedi pare, evo koliko je potrošila na garderobu za ćerku

Samo za krevetac “pukla” 5.000 evra! Aleks ne štedi pare, evo koliko je potrošila na garderobu za ćerku
Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić je u osmom meseću trudnoće, te sada koristi priliku da kupi sve što je potrebno kako bi dolazak ćerke na svet dočekala spremna.

Buran ljubavni odnos sa bivšim partnerom Filipom Carem ni najmanje je nije omeo u nameri da pripremi sve potrebno za naslednicu, pa je poslednjih nedelja potrošila više od 10.000 evra za opremanje sobe i ćerkicinu garderobu, tvrdi izvor za domaće medije.

Foto: ATA Images/Aleksandar Jovanović Cile

 

Aleks je tokom prvog burnog raskida sa Filipom potražila pomoć stručnog lica koje joj je pomoglo da prebrodi teške trenutke i strah od toga da će dete odgajati sama. Upravo to joj je pomoglo da se posveti onome što je čini istinski srećnom, a to je rođenje devojčice. Svakim danom je okupirala svoje misli sobicom za svoju mezimicu i garderobicom u koju će je oblačiti. Kako se porođaj približava, poslednje nedelje koristi za opremanje i kupovinu i ne žali pare da sve bude kako je zamislila, te je samo za krevetac, kolica i bebin garderober dala više od 5.000 evra protekle nedelje – navodi izvor uz tvrdnje da je Nikolićeva istu cifru potrošila i kada je reč o garderobi za ćerkicu:

Foto: Printscreen/Instagram

 


Iako joj je majka nebrojeno puta govorila da ne treba da troši na garderobu koju će beba brzo da preraste, Aleks je za svega dva – tri dana pukla 5.000 evra. Kupila je sve što joj se dopalo bez da razmišlja koliko košta. Njeni bliski prijatelji se danima smeju, jer se među odevnim komadima nalazi garderoba koju bebica može da nosi tek za dve – tri godine, ali je puštaju da uživa s obzirom da svi vide koliko je kupovina za mezimicu usrećuje.Severina za Dan zaljubljenih dobila poklon od njega: Ovo što joj je on priredio pamtiće do kraja života (FOTO)
Estrada

Pevačica Severina Vučković je na svom Instagram profilu objavila poklon koji je juče dobila od sina Aleksandra.

sledeća vest