in

Povratak na male ekrane: Bivša zadrugarka postaje voditeljka

Bivša zadrugarka Sanja Grujić, otkrila da će gledaoci uskoro imati prilike da je gledaju u ulozi voditeljke.

Sanja Grujić, bivša učesnica rijaliti programa “Zadruga”, obradovala je svoje fanove informacijom da se u ulozi voditeljke vraća na male ekrane.

Foto: E-Stock

 

Učešće u rijalitiju za Sanju je prošlost:

– Definitivno je kraj mom učešču u rijalitiju. Ne postoji cifra koja može da pokrije moj život. Mislim da u rijalitiju gubimo sebe kao ličnost, menja nam se temperament, nalazimo se u situacijama u kojima se ne bi našli u normalnom životu. Ne postoji novac koji može da nadoknadi sav taj stres, napolju imam dovoljno dobar život i ne bih da ga uništavam – rekla je ona pa dodala:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 


– Želela bih da ostvarim ono u čemu ću biti dobra i čemu ću biti itso posvećena, a to je da se vratim na televizijske ekrane. Ne u svojstvu rijaliti učesnika, već kao voditelj. Na kojoj televiziji će to biti, imaćete priliku da vidite sledeće godine u novoj godini – otkrila je bivša zadrugarka, te progovorila o odnosu sa svojim partnerom Markom.

– Venčanje kakvo ja želim zahteva mnogo vremena i priprema da bi to izgledalo kako treba, to može da se desi tamo negde na leto 2025. godine. Što se tiče dece, Marko i smo uzeli psa, tako da nam je od dovoljan za sada – zaključila je Grujićeva za Srbiju Danas."Ovo su teški dani za mene": Janjuš se dirljivom porukom obratio čelnicima Pinka i svima koji ga vole
Rijaliti

Marko Janjušević Janjuš krajem godine doživeo je porodičnu trageiju kada je njegov brat Mihailo Janjušević pronađen mrtav u stanu u Beogradu.

sledeća vest