in

POTRESNE SCENE! Isplivao snimak FIZIČKOG OBRAČUNA Filipa Cara i Maje Marinković! /VIDEO/

Oni su zapretili da će pozvati policiju, ali nije poznato šta se nakon toga dogodilo i da li je policija zaista došla. Maja se zatim srušila na pod, a Filip Car ju je, samo u donjem vešu, vukao po hodniku, dok su vrata stana sve vreme bila otvorena.

Maja je potom javno priznala da je došlo do sukoba.

printscreen instagram

Radomir Taki Marinković

Majin otac Radomir Marinković Taki je prokomentarisao buran odnos ćerke i Filipa.

Nisam upućen u to što se dogodilo. Maja mi je samo rekla da su se posvađali, ali ako se to desilo to je strašno. Na Maji nisam primetio ni modrice ni ogrebotine, delovalo je normalno. Šta se desilo, Boga pitaj? Njih dvoje su sada u dobrim odnosima, sinoć sam ih zajedno vozio u bioskop. Nemam mišljenje o njemu, ako je dobar mojoj ćerki, meni je još bolji – rekao je Taki.


OGLASILE SE KOMŠIJE KATARINE GRUJIĆ I MARKA GOBELJIĆA! Juče su se VENČALI u tajnosti, a evo šta su oni OTKRILI: Bez MUZIKE, TRUBAČA I OBIČAJA…

OGLASILE SE KOMŠIJE KATARINE GRUJIĆ I MARKA GOBELJIĆA! Juče su se VENČALI u tajnosti, a evo šta su oni OTKRILI: Bez MUZIKE, TRUBAČA I OBIČAJA...


LEPA BRENA U SUZAMA – OVO JE URADILA PRVI PUT POSLE SMRTI RODITELJA! Pevačica je TEŠKO podnela njihov GUBITAK, a sada su je zbog OVOGA savladale emocije!

LEPA BRENA U SUZAMA - OVO JE URADILA PRVI PUT POSLE SMRTI RODITELJA! Pevačica je TEŠKO podnela njihov GUBITAK, a sada su je zbog OVOGA savladale emocije!

Ovo nije jedina tuča koju su Maja i Filip nedavno imali. Nekadašnji zadrugari Branislav Radonjić Brendon i Jelena Krunić snimili su video, koji su potom postavili na društvene mreže, u kojem su opisali šta su Maja i Filip radili kad su došli kod Brendona u goste. Brendon i Jelena su otkrili da je Maja, malo nakon napuštanja stana, udarala glavom iz sve snage “kao nekad u Zadruzi za onim što mu je rasturila brak”, aludirajući na aferu sa Janjušem, te da je urlala, dok su se ona i Filip bacali jedno na drugo u hodnicima zgrade u jeku sukoba.