in

“Pile su kafu dok joj je ‘obrađivala’ muža” Zadrugarka imala aferu sa Peđom Medenicom: Obećao joj pesme, pa mu žena zatrudnela

Sinoćna emisija “Pretres nedelje” jedna je od najburnijih, a niotkuda se čulo i ime popularnog folkera!

Sinoć je u rijaliti programu ” Elita 7″ voditelj pokrenuo temu o Jovani Cvijanović, koja je bila u pararelnoj vezi sa Peđom Medenicom, a njen saborac iz “Bele kuće”, Nemanja Gačić, je otkrio da se ona čak i družila sa pevačevom ženom.

Foto: ATAIMAGES

 


Ona je meni pričala sama o tome. Rekla mi je za Peđu da su oni prijatelji i da su oni imali te intimne odnose, da su se viđali godinu dana, pre Stojana i da je on njoj obećao pesmu. Ona se družila sa njegovom ženom. On je njoj govorio da će ostaviti ženu zbog nje, ali je žena zatrudnela i on je ostavio Jovanu – govorio je Gačić.

Ja ne poznajem njegovu ženu – rekla je Jovana.

Rekla si da poznaješ – rekao je Gačić.

Ja sam bila na mestu gde je ona bila, i upoznala sam je. Ja sam se predstavila kao njegova koleginica. Par puta sam išla na nastupe. Peđa i ja smo prijatelji šest godina – dodala je Jovana.

Foto: ATAIMAGES

 


Meni si pričala kako si živog dedu sahranjivala – rekao je Marko.

Ona je i nama to rekla, ali nije rekla ime, rekla je Inicijale – govorio je Darijan.

On je mene vadoio iz depresije, poklanjao mi je karte za njegove nastupe, a satima so se kuckali. Ja boljeg čoveka od njega nisam upoznala. On je pričao sa mnom nekoliko sati o problemima koje sam imala – rekla je Jovana.