in

(PAPARACO) Nakon smrti brata, Janjuš potražio mir na planini! Rijaliti učesnik uhvaćen na Zlatiboru, a društvo mu pravi ova osoba

Janjuš je spakovao svoje kofere i otputovao na Zlatibor, kako bi došao sebi nakon smrti mlađeg brata.

Brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević (27) tragično je oduzeo sebi život u iznajmljenom stanu u Beogradu, a Janjuša je ova vest zatekla dok je boravio u rijalitiju “Elita”. 

Foto: Informer

 

Nakon smrti brata, Marko ne može da dođe sebi, pa tako svakodevno na svom Instagram profilu objavljuje emotivne statuse posvećene pokojnom Mihailu. 

Janjušević je sada, spakovao kofere i otputovao na planinu, gde pokušava da pronađe mir nakon tragičnog gubitka brata. Ekipa Informer je uhvatila Marka kako popodne provodi u jednom kafiću na Zlatiboru. 

Foto: Informer: V.B.

 


Janjušu nije bio u prisustvu Ene i svoje ćerkice Krune, već mu je društvo pravio njegov prijatelj. Oglasila se Stoja nakon što je Jovana izrazila želju da joj ona peva na svadbi! Novakovićeva joj odgovorila samo jednom rečju
Estrada

Nakon što je Jovana Jeremić javno priznala da bi volela da joj Stoja peva na svadbi, pevačica se sada oglasila na svom Instagram profilu i jednom rečju joj odgovorila.

sledeća vest