in

“Ovo su teški dani za mene”: Janjuš se dirljivom porukom obratio čelnicima Pinka i svima koji ga vole

Marko Janjušević Janjuš krajem godine doživeo je porodičnu trageiju kada je njegov brat Mihailo Janjušević pronađen mrtav u stanu u Beogradu.

Bivši zadrugar je odmah izveden iz rijalitija, a nakon što su mu saopštene loše vesti, otišao je u rodno Prijepolje.

Janjuš se u nekoliko navrata već oglašavao, a sada je dan posle Nove godine napisao dirljivu poruku na društvenim mrežama.

Najpre se zahvalo svima koji su bili tu za njega, a potom se obratio svima, koji su bili tu uz njega u ovim teškim trenucima.

“Draga moja familijo, prijatelji, drugovi i ljudi koji me pdoržavate, svim čelnicima Pink televizije, od srca da se zahvalim na podršci koju mi pružate u ovim teškim danima koji su iza mene, moju porodicu i koji će sigurno biti i u narednom periodu mog života”, napisao je i dodao:

Foto: Informer

 

“Hvala vam od srca koji ste mi pružili podršku, a nisam mogao da vam odgovorim svima, ovim putem ću to uraditi… Znači mi, moram vam priznati, mnogo mi znači… Od srca vam hvala i želim da se nikome nikada ne dogodi ovako nešto… Želim vam u ovoj godini samo zdravlje i sreću. Volim vas i hvala vam na svemu”.

Foto: Printscreen/Instagram/mali_janjus

 


 "Lepoto moja, sećam se ove Nove godine": Janjuš objavio fotografiju svog pokojnog brata
Rijaliti

Marko Janjušević Janjuš pre sedam dana saznao je da je njegov rođeni brat Mihailo izvršio samoubistvo, a sada se s tugom i bolom prisetio jedne zajedničke Nove godine i objavio fotografiju iz prošlosti.

sledeća vest