in

“Ovo nije Rajski vrt, nego Beč”: Zola objavio šokantan snimak, tvdi da ga Miljana uznemirava (VIDEO)

“Ovo nije Rajski vrt, nego Beč”: Zola objavio šokantan snimak, tvdi da ga Miljana uznemirava (VIDEO)
U snimku koji je Lazar Čolić Zola objavio na društvenoj mreži TikTok čuje se kako mu neko usred noći lupa na vrata, a on tvrdi da je u pitanju njegova bivša rijaliti devojka Miljana Kulić.

Odnos između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, kako stvari stoje, neće postati ništa manje turbulentan, a ovaj rijaliti par svakog dana šokira nekom novom situacijom.

Zola, koji je diskvalifikovan iz rijalitija “Elita”, već neko vreme se nalazi u Beču, a ovoga puta je objavio snimak iz stana uz poruku koja aludira na to da ga bivša devojka Miljana proganja.

U videu, koji je objavio na društvenoj mreži TikTok, Čolić tvrdi da mu Miljana lupa na vrata.

– Molim vas, gospođo Miljana Kulić, da me ne uznemiravate jer ovo nije Rajski vrt nego Beč, a ja takođe nisam drvo pa da ti u šest sati ujutro ispunjavam želje – napisao je Lazar uz video u čijoj pozadini se čuje da mu neko lupa na vrata.

 

 

Inače, Miljana je krajem januara otputovala u Beč, navodno na Zolin poziv, međutim, do tog susreta i dalje nije došlo.Zola se javio Miljani i Caru u lajvu! Ponizio Kulićevu, ona poludela
Rijaliti

Miljana Kulić sinoć je na Tik Toku igrala meč sa Filipom Carom, a sve u nameri da bi joj se javio njen bivši dečko Lazar Čolić Zola, što se u jednom trenutku i dogodilo. Zola je samo jednom rečenicom ponizio Miljanu, koja je pobesnela.

sledeća vest