in

Otvoreno govorila o LJUBAVI i BOLESNOM BRATU!

Foto: Printscreen Instagram

Kristina Spalević je pokazala znatnu nervozu, pa je svoje emotivno stanje i komentarisala. Marko je skrenuo sa teme, pa je pitao da li voli da popije u spoljnom svetu, i da li je vesela po prirodi.

– Ne pijem, ali ovde sam zacrtala da neću isto, međutim, dala sam oduška sebi. Nisu tipične situacije, sprdnje, i ne mogu svi da shvate kako ja shvatam. Ja sa Kristijanom kao da ga znam celi život, imamo milion tema. Izvinjavam se svojoj porodici, ako ih je neko izvređao, ne bih da se vraćam više na tu temu – rekla je Kristina.

– Kristina se okrenula nekim vedrijim temama, pa pričala o Vaskrsu, a onda i o slatkišima koje njena porodica pravi.

– Dosta te je ljudi osudilo, ko misliš da te najviše mrzi? – pitali su voditelji.

– Možda je to i normalno, jer sam došla kasnije. S obzirom na situaciju sa Kristijanom, možda sam i malo preterala za široke narodne mase, a za sebe ne. Nešto smo kratko pričali, ali poštovaću njegovu odluku ako hoće da se distancira zbog svoje porodice. A mržnju je pokazao definitivno Čorba – rekla je Spalevićeva.

Kristina Spalević
foto: Instagram

– Uvek mi je prijalo više muško društvo, takva sam. Nisam navikla da pričam o klasičnim ženskim pričama – dodala je Kristina.

– Koliko si imala ozbiljnih veza? – pitao je Car.

– Imala sam duge veze uglavnom. Ukupno sam imala deset veza, sve su bile između 7 dana i dve godine. Imala sam dve baš duge veze, živela sam sa jednim momkom. A prvi poljubac sam imala sa trinaest godina – govorila je Kristina.

Kristina Spalević
foto: Printscreen

– Koja su ti braća godište? Kako je hendikepiran brat? – pitao je Janjuš.

– Pa doktori su ga uništili, imao je upalu… To je bila teška borba, on je u Veterniku, posećujemo ga. A posle sam dobila i još dva brata, od deset i trinaest godina – odgovorila je Kristina.

(Espreso)