in

OPTUŽILI JE DA JE KLEPTOMANKA! POZNATA MISICA NA METI KRITIKA DA KRADE ODEĆU: Haos! (VIDEO)

Jovana Ljubisavljević, Foto: Profimedia

Nakon što je pušten klip gde Paula Hublin priča sa zadrugarkama o haljini koju joj je navodno ukrala Jovana Ljubisavljević.

– Ana je suflirala Pauli kada da iznese ovo za crnim stolom, šta misliš o tome – pitao je Darko Tanasijević misicu.

– Meni je sve jasno, znam šta se radi. Vi razmišljate kad, šta, a ja sam lukava, perfidna, manipulativna… Pričajte – poručila je misica.

Jovana Ljubisavljević
foto: RTV Pink printscreen

– Sačekajte da ja objasnim šta se sve meni priča. Jovana je obukla Natašine helanke, a Jovana tvrdi da su njene. Nataša je meni rekla da ti je namerno tražila helanke, utvrdila je da si uzela njene, jer ih je lično suzila plavim koncem. Teodorine helanke biciklističke, koje odjednom Jovana ima dva dana posle, a nikad ih nije nosila. Sledeća situacija, ova Paulina haljina. Opet uhvaćena u laži. Sledeća stvar, moje pantalone se suše u radionici, izgužvane dole, otkuvala sam ih, Jovana ih oblači, kaže da su njene, da ih je dobila, a ja znam da su moje, jer nisam mogla da ih ispravim. Previše slučajnosti. Sto puta ti se razlikuje priča, praviš 10 devojaka budalama, a mi ispadamo čopor. Onda kad skočimo na tebe, ti si žrtva. Vi ste budale što ne kažete kako su vam nestale stvari – govorila je Milica Kemez.

– To nisu tvoje pantalone, jer mirišu na novo, a ne na otkuvano. Biciklističke sam i pre nosila ispod suknje, to su moje biciklističke. Treba da te bude sramota što pokušavaš da mi staviš nešto na teret. Te pantalone su imale etiketu na sebi, ja sam se skinula makazama transparentno u radionici. Praviš hajku, jer si smrad i bezobrazna – pravdala se misica.

– Na moje oči me praviš budalom! – poručila je Milica.

(Espreso)