in

Opljačkan bivši učesnik “Zadruge”! Ukraden mu novčanik dok je bio u teretani

Opljačkan bivši učesnik “Zadruge”! Ukraden mu novčanik dok je bio u teretani
Nekadašnji učesnik rijalitija je za medije objasio šta se desilo.

Bivši rijaliti učesnik, Marko Stefanović, opljačkan je u teretani. Naime, njemu je neko ukrao novčanik dok se presvlačio u svlačionici. 

Kako je Marko ispričao, on je novčanik ostavio pored torbe, a kada je završio presvlačenje mahinalno je uzeo torbu i izašao. Tek kada je seo u kola, on je shvatio da mu novčanika nema. 

Foto: Instagram printscreen

 

– Istina je, ukraden mi je novčanik. Ostavio sam ga pored torbe samo da se presvučem i samo sam u žurbi pokupio torbu za trening i otišao iz te teretane. Prvi put sam bio u njoj, jer nisam stigao da odem u onu u koju idem skoro svakodnevno. Seo sam u kola i počeo da tražim ključeve od auta, a onda sam shvatio da mi nema novčanika. Preturao sam po torbi i shvatio da ga nema, pa sam se vratio u svlačionicu da potražim. Međutim, tamo ga nije bilo, a sasvim sam siguran da sam ga tamo ostavio – rekao je bivši rijaliti učesnik. 

Foto: Instagram printscreen

 


Marko je rekao da je an svu sreću dokumenta ostavio u autu, a da u novčaniku nije bilo mnogo novca. 

– Baš sam bio besan i sad sam dok ti pričam sve ovo, ali eto, šta ćeš. Dok ne udariš glavom o zid, kao ja sad, nećeš naučiti. Nema šta, idemo dalje, sreća pa su mi lična, saobraćajna i vozačka dozvola uglavnom u kaseti od kola, a u njemu nije bilo nešto mnogo para. Taj koji je uzeo, kad pročita ovo, ja bih ga posavetovao iskreno da ga vrati – rekao je Marko za “Pink.rs”. "Hoću da mi Prija postane prija": Katarina Grujić zapevala na Aleksandrinom koncertu, pa iznenadila sve priznanjem
Estrada

Kaća je sinoć dovela atmosferu do usijanja na Aleksandrinom koncertu, a publika je sve vreme neumorno igrala uz Grujićkine hitove.

sledeća vest